U INAT SVIMA: Kladionice su Uragankama u martu predviđale posljednje mjesto, a pogledajte ih sad - Glas Regije

U INAT SVIMA: Kladionice su Uragankama u martu predviđale posljednje mjesto, a pogledajte ih sad

Nije učitano

Djevojke iz grupe „Hurricane“ ostvarile su sinoć plasman u finale Evrovizije, a prije samo nekoliko mjeseci, u februaru, kad se već znalo da će one predstavljati Srbiju na „Evroviziji“, kladionice su im predviđale – debakl.

Našle su se među deset odabranih, koje će iz drugog polufinala nastupiti i u finalu takmičenja za najbolju pjesmu Evrope, dok su im kladionice prije tri mjeseca davale poslednje mjesto, od svih država učesnica.

Na Jutjubu Srpkinje bilježe fenomenalne rezultate, pa se njihova pjesma sluša više nego bilo koja druga iz sinoćnjeg polufinala, dok pregleda na njihovom nastupu ima više nego ostale zemlje koje su juče nastupale – i to zbirno!

Na Tviteru, gdje su ih inače nedavno zvali “bugarskim maturantkinjama”, mogu se pronaći lavine pozitivnih komentara, a i naši ljudi i stranci su jednoglasni – djevojke su bile sjajne. Ksenija, Ivana i Sanja vode i po broju fejvova na zvaničnoj strani “Evrovizije”, pa se mnogi pitaju da li je to pokazatelj da će djevojke u finalu biti u samom vrhu, prenosi Blic.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *