U DOBOJU UHAPŠENI TESLIĆANIN I NJEMAC: Policija pronašla bombe, pušku, municiju, pancir... - Glas Regije

U DOBOJU UHAPŠENI TESLIĆANIN I NJEMAC: Policija pronašla bombe, pušku, municiju, pancir…

Nije učitano

Foto: Ilustracija/Glas Regije

Dobojska policija je juče uhapsila lice iz Teslića inicijala LJ.P. koje se sumjiči za nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja ili eksplozivnih materija, kao i državljanina Njemačke A.L., osumnjičenog za oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

„Na osnovu Naredbe Osnovnog suda u Doboju izvršen je pretres lica inicijala LJ.P. kao i pretres vozila i objekata na području opštine Teslić koje koristi navedeno lice i pretres vozila koje koristi lice inicijala A.L., prilikom čega je pronađeno i oduzeto: automatska puška sa pripadajućim okvirom u kome se nalazi 30 metaka, dvije ručne bombe, vojni pancir, jedan okvir za automatsku pušku, više komada puščane i pištoljske municije i dva mobilna telefona.
Za lice inicijala A.L. postoji osnov sumnje da je u prethodnom periodu izvršilo oštećenje motornog vozila vlasništvo oštećenog lica iz Teslića.“, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

„Po kompletiranju predmeta protiv navedenih lica Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o izvršenim krivičnim djelima.“, dodaje se u saopštenju.

About Post Author

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *