Tulendić nakon najbolje partije: Sve lakše sa navijačima, trudimo se da izbrišemo "crne minute" - Glas Regije

Tulendić nakon najbolje partije: Sve lakše sa navijačima, trudimo se da izbrišemo „crne minute“

Nije učitano

Iza rukometaša Sloge je najbolja utakmica u sezoni u kojoj su savladali Gračanicu (35:27) i pokazali da mogu mnogo bolje nego što to tabela pokazuje.

Jedan od istaknutijih članova Dobojlija Bojan Tulendić podvlači da subotnja partija treba da bude recept do kraja sezone. Posebno je naglasio kvalitetnu pripremu meča.

– Stvarno smo se dobro pripremili, dobro ih i poznajemo, ali smo odradili dodatni skauting svakog igrača i to se vidjelo. Odlično smo otvroili utakmicu, kao i u prvom dijelu sezone na njihovom terenu, ali smo tada stali. Ovaj put nismo dozvolili da ponovimo istu grešku, već smo stalno pritiskali i bili na odličnom nivou. Gledajući ekipno, ovo je sigurno naša najbolja partija – naglasio je Tulendić za Srpskainfo.

Meč je trebalo da bude igran na Stadionu sportskih igara, ali je nevrijeme „preselilo“ utakmicu u Osječane. To ipak nije smetalo najvatrenijm navijačima Vojvodama da se okupe u solidnom broju i daju vjetar u leđa rukometašima.

– Prvi put u sezoni imali smo ovakvu podršku. Mnogo nam znači i mnogo nedostaje, jer nije baš jednostavno pošto domaće mečeve igramo u Osječanima. Nadam se da će vrijeme biti lijepo i da ćemo 4. aprila Borac dočekati u Doboju, a ukoliko to bude slučaj, ne sumnjam da ćemo imati veliku podršku – istakao je Tulendić.

Sloga još nije prebrinula sve brige oko opstanka, ali je na dobrom putu. U slučaju pobjede u Maglaju predstojećeg vikenda dosta stvari bi trebalo da bude jasnije.

– Dobili smo ih u Kupu prilično ubjedljivo i ako ponovimo tu predstavu ili ovu posljednju mislim da ne bismo trebali da imamo problema. U Magalju je uvijek teško, komšije smo, dobro se poznajemo, a publika dobro poznaje rukomet – istakao je Tulendić.

On je na kraju dodao i da ekipa postepeno raste sa Miljanom Stanićem na klupi.

– Trener nas sada mnogo bolje poznaje. Radimo kvalitetno i napredujemo, pa mislim da smo na pravom putu. Smanjili smo te „crne minute“, ali smo svjesni da ih moramo u potpunosti eliminisati kako bismo u kontinuitetu bilježili dobre rezultate – naglasio je Tulendić za Srpskainfo.

About Post Author

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *