TRIVIĆ I PEKIĆ SA POVJERENIŠTVOM PDP TESLIĆ: "Započeta temeljna konsolidacija opštinskog odbora" - Glas Regije

TRIVIĆ I PEKIĆ SA POVJERENIŠTVOM PDP TESLIĆ: „Započeta temeljna konsolidacija opštinskog odbora“

Nije učitano

Sinoć je u Tesliću održan sastanak Povjereništva opštinskog odbora Partije demokratskog progresa uz prisustvo generalnog sekretara PDP-a Mire Pekić, potpredsjednice Jelene Trivić i predsjednika Regionalnog odbora PDP-a Slobodana Vasiljevića.

„Ovime je zvanično započeta temeljna konsolidacija stranke u Tesliću. PDP Teslić nakon mnogih turbulencija postavljamo na zdrave osnove sa onim ljudima koji su spremni da bez kalkulacija preuzmu odgovornost i učine partiju značajnijim faktorom na teslićkoj političkoj sceni“, istakla je Jelena Trivić.

„Кao povjerenik za Teslić, maksimalno ću podržati njihov rad. Sa puno optimizma idemo ka Saboru u oktobru i izboru novog rukovodstva“, dodala je Trivićeva.

Nije učitano

Mira Pekić kaže da se radi na infrastrukturnom jačanju teslićkog PDP-a.

„Ljudi u ovom opštinskom odboru odlično razumiju političke procese, odgovorno im pristupaju i sigurno mogu na kvalitetan način predstavljati sve ključne politike PDP-a. Sad je na redu jačanje partije na terenu kako bismo i infrastrukturno bili dovoljno kvalitetni da u Tesliću sprovedemo politike PDP-a“, kaže generalni sekretar ove partije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *