Tri lica iz Teslića osumnjičena za falsifikovanje isprava - Glas Regije

Tri lica iz Teslića osumnjičena za falsifikovanje isprava

Nije učitano

Foto: Arhiva

TESLIĆ – Teslićka policija je Okružnom javnom tužilaštvu Doboj dostavila izvještaj protiv tri lica iz Teslića koja se sumnjiče za falsifikovanje isprave i navođenje na ovjeru neistinitog sadržaja. Osumnjičena su lica inicijala M.R., Z.R. i R.G.

„Za lica incijala M.R. i Z.R. postoji osnov sumnje da su izvršila izmjene  na putničkom automobilu marke „Hyundai”   koje je u vlasništvu lica inicijala M.R., a kojima se stiču obilježja  navedenih krivičnih djela,  nakon čega je vlasnik vozila opunomoćio lice inicijala R.G. zaposlenog na jednom tehničkom pregledu iz Teslića da može preduzeti sve potrebne mjere i radnje u vezi sa izmjenom tehničkih podataka u dokumentaciji vozila, što je  navedeno lice i učinilo  znajući sve prethodno navedeno.“, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

„Lice inicijala R.G. je navedeno vozilo registrovalo u Policijskoj stanici Teslić dana 03.09.2020. godine, a vozilo je od strane  lica inicijala Z.R. korišteno sve do dana 17.09.2020. godine  kada je oduzeto od strane policijskih službenika Policijske stanice Teslić.“, dodaje se u saopštenju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *