Tokom racije u Doboju uhapšene četiri osobe, pronađena i droga - Glas Regije

Tokom racije u Doboju uhapšene četiri osobe, pronađena i droga

Nije učitano

FOTO: Pixabay.com

Prlikom racije u kafiću „Trezor“ u Doboju policija je zatekla 250 gostiju, više ih je uhapšeno po raznim prekršajima, a pronađena je i određena količina narktorika, potvrđeno je za Srpskainfo.

Portparol PU Doboj Dragana Kerkez je rekla da su ovom prilikom uhapšene četiri osobe zbog ometanje državnih organa u vršenju javnih funkcija i to D.K. iz Doboja kod koga je utvrđeno prisustvo alkiohola u organizmu od 1, 59 g/kg,  V.Ž.  iz Doboja kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u roganizmu od 1, 56  g/kg  i isto je bilo pozitivno na opojnu drogu „Amfetamin“, N.K. sa područja grada Doboja kod koga je utvrđeno da je imao 1, 88 g/kg alkohola u organizmu  i N.B. iz Doboja kod koga je utvrđeno 1, 88 g/kg.

Zbog počinjenog prekršaja Svađa, vika, vriska i nepristojno ponašanje Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske sankcionisano je šest osoba i to V.P., T.K., A.U., S.I., A.A. i D.K., svi iz Doboja.

Zbog posluživanje akohola pijanim gostima kažnjene su i tri konobara.

– Nakon pražnjenja objekta na podu su pronađena dva paketića u providnoj foliji u kojima se nalazila droga „spid“ ukupne težine 0,11 grama, paketić u kome su se nalazili komadi izlomljenih tableta „ekstazi“ ukupne težine od 0, 5 grama i plastična folija sa ostacima praškaste materije – istakla je Kerkezova.

(IZVOR: SrpskaInfo)

About Post Author

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *