Teslićanima podijeljeno 3000 zaštitnih maski, obezbijeđeno još 14 000 - Glas Regije

Teslićanima podijeljeno 3000 zaštitnih maski, obezbijeđeno još 14 000

Nije učitano

FOTO: Facebook/Milan Miličević

TESLIĆ – Do sad je Teslićanima podijeljeno oko 3000 zaštitnih maski, dok je za naredni period obezbijeđeno još 14 000 maski koje će se dijeliti u kontinuitetu, saopšteno je na facebook stranici načelnika ove opštine Milana Miličevića.

„Zaštitne maske su do sada podijeljene svima onima koji su po prirodi svog posla izloženi komunikaciji sa građanima. Zaštitne maske dobili su Dom zdravlja “Sveti Sava” Teslić i ostale zdravstvene ustanove, policijska stanica, vatrogasna jedinica, komunalna preduzeća “Rad” i “Komunalac”, teslićki vrtići, trgovački centri i radnici drugih javnih ustanova. Građanima koji čekaju u redovima ispred trgovinskih radnji, banaka, pošte, zdravstvenih ustanova, apoteka, kao i građani koji su se u tom momentu našli na javnim površinama, takođe su podijeljene zaštitne maske.“, dodaje se u objavi.

Takođe je saopšteno da je danas izvršena podjela zaštitnih maski i rukavica za vrtić “Palčić”, kao i za privatne vrtiće “Ježeva kućica”, “Mali princ”, “Koko” i “Nađa”, a ikupan broj djece koja se danas nalaze u svim teslićkim vrtićima je 34.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *