TESLIĆ: Za ljepši grad, svi zajedno - Glas Regije

TESLIĆ: Za ljepši grad, svi zajedno

Nije učitano

Uoči redovnog proljećnog uređenja javnih površina, načelnik opštine Teslić Milan Miličević sa saradnicima koji su zaduženi za uređenje i čistoću grada je izvršio uvid u stanje javnih površina u strogom centru grada, a u narednom periodu isto će biti učinjeno i sa drugim dijelovima grada, kao i u mjesnim zajednicama koje se nalaze van urbanog gradskog jezgra.

Tokom obilaska dogovoreno je kojim redoslijedom će se radovi na uređenju izvoditi.

I pored nedostatka sredstava posebno zbog manjih priliva novca u budžet opštine zbog pandemije postoji čitav niz poslova na uređenju grada koji se mogu postići boljom organizacijom i trudom komunalnog preduzeća i nadležnog odjeljenja.

Takođe je konstatovano da je vidljivo da neodgovorni pojedinci uništavaju našu zajedničku imovinu poput klupa, kanti za otpatke, autobuskih stajališta, parkovskih površina i sl.

Načelnik je pozvao građane da zajedno čuvamo naš grad, a da se ukoliko imaju prijedloge, sugestije i primjedbe u pogledu uređenja javnih površina, obrate nadležnom Odjeljenju za stambeno – komunalne poslove, kao i Odjeljenju za inspekcijske poslove sa komunalnom policijom.

Građani se mogu obratiti nadležnim službama putem telefona, putem aplikacije e-citizen, kao i lično u prostorijama Opštinske uprave Teslić.

Za više detalja o kontaktima i drugim informacijama posjetite:

http://www.opstinateslic.com

https://ecitizen.ba/teslic/home

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *