Spektakl po kiši: Zvezda uveličala Modričin 100. rođendan, navijači stigli sa svih strana (FOTO) - Glas Regije

Spektakl po kiši: Zvezda uveličala Modričin 100. rođendan, navijači stigli sa svih strana (FOTO)

Nije učitano

Fudbaleri Crvene zvezde savladalči su Modriču sa 6:0 u prijateljskom meču koji je odigran u čast obilježavanja vijeka postojanja nekadašnjeg šampiona BiH.

Iako je kiša padala tokom većeg dijela meča u Posavini je vižen pravi spektakl. Navijači iz svih krajeva Srpske okuupili su se na tribinama stadiona „Dr Milan Jelić“, a najviše ih je bilo na južnoj tribini.

Delije iz Republike Srpske nisu prestajali da pjevaju tokom svih 90 minuta, a imali su i nekoliko parola kojima su dali do znanja da su najveća navijačka grupa sa ove strane Drine.

Nije učitano

Iako rezultat nije bio u prvom planu treba naglasiti da je Zvezda rutinski stigla do trijumfa iako je nastupila bez reprezentativaca. Miloš Milojević dao je priliku i mlađim igračima, a po dva gola postigli su Jegor Prucev i Jovan Mituljikić, dok je jedan dao Lazar Nikolić, a autogol je postigao Ranko Janković.

Nije učitano

Osim mladih fudbalera u Modriču su igrali Nikola Vasiljević, Marko Gobeljić, Nenad Krstičić, Aleks Vigo, Srđan Mijailović, Marko Rakonjac… a svi akteri na kraju su dobili velike aplauze.

IZVOR: Srpskainfo

About Post Author

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *