ŠAMAC: Predstavlјeni učesnici muzičkog programa „Ritam Evrope“ - Glas Regije

ŠAMAC: Predstavlјeni učesnici muzičkog programa „Ritam Evrope“

Nije učitano

Učesnici najvećeg dječijeg i omladinskog muzičkog takmičenja “Ritam Evrope”, a koji će predstavlјati opštinu Šamac, danas su na pres konferenciji pozvali sve stanovnike opštine Šamac i šire da u subotu 25. septembra u 17 i 20 na RTRS podrže i glasaju za njih na broj  091510720 Pjesma 2.

Sa pjesmom Kralјevine Švedske Šamac će predstavlјati učenici u duetu  Andrea Lazendić i Sergej Stefanović i plesački tim Tanja Đukić, Tijana Pejić, Suzana Popović i Maja Goranović učenice osnovne škole.

Učenica Srednje škole „Nikola Tesla“, prošlogodišnja učesnica „Ritma Evrope“ Andrea Lazendić kaže da je vrlo zadovolјna učešćem na takmičenju prošle godine, te da ove godine očekujue pobjedu uz podršku svih građana opštine Šamac i šire.

Plesačica Maja Goranović ističe da su se pripreamali nekoliko mjeseci i odvajali dnevno po nekoliko časova za trening, te se nada uspjehu.

Direktor programa „Ritam Evrope“ Igor Karadarević danas na pres konferenciji u Šamcu istakao da je zadovolјstvo sarađivati sa opštinom Šamac koja se trudi da podrži djecu iz svoje opštine da učestvuju u ovom programu.

„Imamo partnerski odnos sa opštinom Šamac već dvije godine. Nadamo se ćemo pronaći i još jedan vid saradnje kada se spoje deca RS, Srbije i Crne Gore i kada budemo na tri nacionalne televizije projekat koji ćemo nadam se realizovati“, kaže Kardarević dodajući da deca iz Šamca posjeduju veliki talenat.

Koordinator projekta iz opštine Šamac  Nataša Marinković istakla je da opština drugu godinu zaredom podržava projekat „Ritam Evrope“ kao i sve projekte kada je u pitanju podrška mladim lјudima, pogotovo mladim lјudima sa talentom.

„Kao koordinator projekta bilo mi je zadovolјstvo da, prije svega kroz jedno druženje naša djeca osjete duh nastupa na takmičenju. Ostaje mi samo da pozovem sve naše stanovnike i šire da u ovih preostalih sedam dana glasaju,  da podržimo našu djecu kako bi ostvarili što bolјi plasman, da ne kažem i pobjedu, jer je pobjeda i samo učestvovanje“ , kaže Marinkovićeva.
Glasajte na broj 091510720 Pjesma 2 i podržite nas, zajednička je poruka sa pres konferencije učesnika „Ritma Evrope“.

Svetlana Pavlović/GlasRegije

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *