Radio Republike Srpske danas zatalasao iz Petrova - Glas Regije

Radio Republike Srpske danas zatalasao iz Petrova

Nije učitano

Dvočasovna emisija Radija Republike Srpske „Zajednički talas“ danas je realizovana iz studija na otvorenom, postavljenog u centru Petrova.

Slušaoci iz cijele Republike Srpske i šire bili su u prilici da saznaju puno informacija iz ove opštine a svoju lokalnu zajednicu, kroz priču o oblastima kojima se bave u životu, predstavili su poljoprivrednici, privrednici, kulturni i sportski radnici, umjetnici, planinari, izviđači, lovci, volonteri i drugi gosti u studiju.

O radu lokalne samouprave, realizovanim projektima i planovima govorio je predsjednik Skupštine opštine dr Zoran Blagojević a istorijat ozrenskog kraja bio je tema razgovora sa Milomirom Vasićem.

Članovi ekipe Radija Republike Srpske koja je realizovala emisiju, kako rekoše na kraju, iz Petrova su ponijeli najljepše utiske te izrazili nadu da su slušaocima iz cijele Srpske uspjeli prenijeti pozitivnu energiju i vedrinu kakvu su oni osjetili.

Građani opštine Petrovo koji nisu bili u prilici da slušaju emisiju moći će reprizu iste poslušati u nedjelju 18. jula na talasima Radija Studio Petrovo (107,3 MHz) u terminu od 10:05 do 12:00 časova.

MediaCentar Petrovo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *