Pozovite 1402 za pomoć socijalno ugroženim porodicama - Glas Regije

Pozovite 1402 za pomoć socijalno ugroženim porodicama

Nije učitano

Udruženje građana „Čovjek prije svega“ iz Banjaluke pokrenulo je humanitarnu akciju sa nazivom „Pomoć za socijalno ugrožene“.

S tim u vezi, od 1. do 31. avgusta aktivan je humanitarni broj 1402 u M:tel mreži koji je namjenjen za pomoć mnogim porodicama čija je egzistencija ugrožena.

Najvažniji cilj ove humanitarne akcije jeste da djeci iz nekoliko porodica omogućimo knjige, školski pribor, odjeću i obuću za zimu, novac za prevoz do škole i slično, kažu u Udruženju.

„Ovu akciju smo pokrenuli jer nam se, nažalost, skoro svakodnevno javljaju porodice koje su ugrožene na neki način. Najčešće pitaju da im se pomogne kroz kupovinu osnovnih životnih namirnica, higijene, školskog pribora i knjiga za dječicu, polovnih kućanskih aparata i slično“, naveli su iz Udruženja „Čovjek prije svega“

Predsjednica Udruženja Jovana Popović pozvala je sve ljude dobr volje da pozovu humanitarni broj 1402 ili da nas podržite putem donacija. Broj žiro računa 5551 0000 4336 4206 (Nova banka a.d Banja Luka).

„Želimo da podsjetimo čitaoce, da je naše Udruženje i prošle godine realizovalo istu humanitarnu akciju putem humanitarnog broja, te da smo od prikupljenih 3.500 KM uspjeli da pomognemo čak 30 porodica. Da naša  požrtvovanost, humanost, trud i vrijeme nisu bili uzaludni govori i činjenica da su naši volonteri prošle godine nagrađeni diplomama za poseban doprinos razvoju volontiranja u Republici Srpskoj“, rekla je Popovićeva, koja je i sama izabrana za najboljeg volontera u Srpskoj u toku prošle godine jer je imala preko 1300 volonterskih sati.

Nije učitano

Za više detalja posjetite stranice na društvenim mrežama Facebook i Instagram i pogledajte humane aktivnosti koje je ovo Udruženje realizovao u proteklom periodu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *