POŽARI U DOBOJU I MODRIČI: Pričinjena velika materijalna šteta - Glas Regije

POŽARI U DOBOJU I MODRIČI: Pričinjena velika materijalna šteta

Nije učitano

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

U dva požara do kojih je došlo na području koje pokriva Policijska uprava Doboj nije bilo povrijeđenih, a pričinjena je veća šteta, piše SrpskaInfo.

Juče je policiji u Modriči prijavljeno da je došlo do požara u pomoćnom objektu vlasništvo J.S. sa područja opštine Modriča.

– U požaru koji su lokalizovali pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Modriča povrijeđenih nije bilo. Uviđaj lica mjesta su izvršili policijski službenici Policijske stanice Modriča zajedno sa inspektorom za eksplozivne materije i poslove zaštite od požara PU Doboj prilikom čega je utvrđeno da je u toku noći u garaži izbio požar na prednjem dijelu automobila „polo” – rekla je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

Ona je dodala da se požar zatim proširio na cijelo vozilo koje je u potpunosti izgorjelo kao i radionica koja se nalazila uz garažu.

– U požaru osim vozila u potpunosti su izgorjele razne mašine i alati koji su se nalazili u radionici. O navedenom je obaviješteno nadležno Okružno javno tužilaštvo Doboj, te se rad po navedenom nastavlja – istakla je Kerkezova.

Policiji u Doboju sinoć je prijavljeno da je izbio požar u pomoćnom objektu vlasništvo i D.A. sa područja grada Doboja. U požaru je drveni pomoćni objekat u potpunosti izgorio kao i mašine za obradu drveta koje su se nalazile u njemu.

(IZVOR: SrpskaInfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *