PETROVO: Sve spremno za "Ozrensku jesen" - Glas Regije

PETROVO: Sve spremno za „Ozrensku jesen“

Nije učitano

Vremenske (ne)prilike neće imati uticaj na održavanje tradicionalne manifestacije „Ozrenska jesen“, koja će u kompleksu „Terme Ozren“ u Kakmužu biti svečano otvorena sutra tačno u podne.

„Obezbijedili smo zaklon od kiše za sve izlagače i posjetioce, tako da nema smetnje da se i ove godine družimo na Ozrenskoj jeseni, degustiramo ili kupujemo proizvode vrijednih izlagača, kojih će ovaj put biti u rekordnom broju“, poručuju iz organizacije ove manifestacije.

Za „Ozrensku jesen“, sajamsku izložbu domaćih poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda, ručnih radova, umjetničkih djela i drugih eksponata, prijavilo se 80 izlagača iz Republike Srpske i Federacije BiH.

Manifestaciju organizuje Kulturno-turistički i sportski centar „Petrovo“ uz podršku opštine i sponzora a dio je svečanosti kojima se obilježava Miholjdan, Dan i Krsna slava opštine Petrovo.

U okviru miholjskih svečanosti, večeras će u sali Doma kulture u Petrovu u 18.00 časova početi smotra folklora a sutra u 10.00 časova, u konferencijskoj sali „Terme Ozren“, biće održan 25. miholjdanski šahovski turnir.

Nije učitano

About Post Author

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *