PETROVO: Održana 22. Otvorena zabavna škola fudbala - Glas Regije

PETROVO: Održana 22. Otvorena zabavna škola fudbala

Nije učitano

Osamdeset petoro mališana iz opštine Petrovo, uzrasta od šest do 13 godina, učestvovalo je u ovogodišnjoj, dvadeset drugoj Otvorenoj zabavnoj školi fudbala, koja je prethodna dva dana održana na stadionu u Kakmužu. Uz igru, zabavu i druženje mališani su naučili i poneki fudbalski trik a kako ističe lider škole Simo Tumarčić, svi učesnici bili su prezadovoljni.

„Otvorena zabavna škola fudbala je projekat koji već više od dvije decenije provodimo skupa sa Gračanicom. Ove godine, kao i prošle, zbog pandemije korona virusa, nismo radili skupa sa mališanima iz Gračanice, i to je bila jedina razlika u odnosu na prvih dvadeset godina. Sa djecom je radilo šest trenera i iz ove škole svi su ponijeli najljepše utiske“, rekao je Tumarčić, zahvalivši na podršci koju je škola i ove godine imala od načelnika opštine Petrovo Ozrena Petkovića.

Petković je mališane i njihove trenere posjetio sinoć, uputio čestitke organizatorima škole, izrazio veliko zadovoljstvo činjenicom da se u školi okupilo čak osamdeset šestoro mališana i istakao da će ovaj projekat imati podršku lokalne zajdnice i u budućnosti.

„Veliko je zadovoljstvo vidjeti ovoliko mališana na terenu i to mi uliva nadu da ćemo u godinama koje dolaze imati puno jače i kvalitetnije fudbalske klubove u našoj opštini“, rekao je Petković.

U završnici škole mališanima je organizovano zabavno takmičenje u raznim disciplinama a pobjednici su kao nagradu dobili po loptu. Svi učesnici za uspomenu na ovo lijepo druženje dobili su diplome i majice.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *