PETROVO: Četiri godine od pogibije Jugoslava Jokića Turšije - Glas Regije

PETROVO: Četiri godine od pogibije Jugoslava Jokića Turšije

Nije učitano

Povodom četvrte godišnjice od pogibije Jugoslava Jokića Turšije danas su njegovo vječno počivalište posjetili načelnik opštine Petrovo Ozren Petković, predsjednici opštinskih udruženja veterana i ratnih vojnih invalida Anđelko Šešlak i Ratko Bijelić kao i predsjednik ŽFK „Sloga“ Kakžuž-Petrovo Simo Tumarčić.

„Godine neumitno prolaze ali praznina koja je ostala Turšinim preranim odlaskom, kako u našim srcima tako i u javnom životu naše opštine, zauvijek ostaje. Uspomenu na njega i sve ono što je radio čuvaćemo od zaborava dok mi postojimo, a njemu, velikom čovjeku, heroju, sportskom radniku, odborniku, i iznad svega bratu i prijatelju, neka je vječna slava i hvala“, rekao je Petković.

Jugoslav Jokić Turšija tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći 26.08.2017. godine na putu Doboj-Tuzla u Gračanici. Život je izgubio u svojoj 47. godini a u istoriju opštine Petrovo upisao se kao ratni junak, neustrašivi borac, heroj odbrane Ozrena, mirnodopski odbornik lokalne Skupštine, predsjednik opštinskog Udruženja ratnih vojnih invalida, trener ŽFK „Sloga“, ali iznad svega veliki čovjek koji je uvijek bio spreman pomoći svakom kome je pomoć potrebna.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *