Pentagon potvrdio autentičnost snimaka NLO (VIDEO) - Glas Regije

Pentagon potvrdio autentičnost snimaka NLO (VIDEO)

Nije učitano

VAŠINGTON – Američko ministarstvo odbrane potvrdilo je da su snimci i fotografije koji su se ovih dana pojavili u javnosti i na sajtovima koji prate pojave neidentifikovanih letećih objekata – NLO autentični i da ih je zabilježila posada broda „Rasel“ na obali San Dijega u julu 2019. godine.

„Mogu da potvrdim da su navedene fotografije i video snimci zabilježili pripadnici mornarice“, saopštila je portparol Pentagona Sju Gaf za „Si-Bi-Es Njuz“.

Ona je naglasila da u cilju održavanja bezbjednost i izbjegavanja otkrivanja informacija koje bi mogle biti od koristi potencijalnim neprijateljima, Ministarstvo odbrane ne raspravlja javno o detaljima svojih posmatranja ili ispitivanja različitih pojava zabeleženih u vazdušnom prostoru, uključujući i ove upade označene kao neidentifikovane vazdušne pojave.

Gaf je rekla i da je Ministarstvo odbrane osnovalo Radnu grupu za NLO koja se bavi proučavanjem video snimaka poput ovih i drugih neobjašnjivih pojava, i da je to tjelo uključilo i ove incidente u svoja tekuća ispitivanja.

U decembru je u Kongresu izglasan zakon o finansiranju koji podrazumjeva i direktivu direktoru Nacionalne obaveštajne agencije i Ministarstvu odbrane da u narednih šest mjeseci objavi izveštaj o ovakvim pojavama.

Tanjug

About Post Author

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.