"Palačinke iz bloka" prikupile više od 2.000 KM u Doboju - Glas Regije

„Palačinke iz bloka“ prikupile više od 2.000 KM u Doboju

Nije učitano

DOBOJ – U Doboju je juče uspješno realizovana humanitarna akcija „Palačinke iz bloka“.

Događaj je održan u dvorištu crkve Svetog Vasilija Ostroškog u naselju Usora, uz pomoć članova i volontera humanitarne organizacije „Srbi za Srbe“, usorske parohije, svih prijatelja organizacije i prisutnih. Uspješno je prikupljeno 2167,25 КM, saopšteno je iz ove organizacije.

Nije učitano

Svi prisutni su mogli da uživaju u prijatnoj atmosferi uz palačinke i sok, koje su spremali članovi organizacije.

HUMANITARNI RAD

Humanitarna organizacija „Srbi za Srbe“ pokrenula je od 1. januara 2018. godine svoj humanitarni broj 17763 u Republici Srpskoj i Federaciji Bosne i Hercegovine. Pozivom iz fiksne ili mobilne mreže na humanitarni broj 17763 donatori prilažu 2 konvertabilne marke za pomoć socijalno ugroženim i višečlanim porodicama na prostoru Republike Srpske i Federacije Bosne i Hercegovine. Osim toga finansijska sredstva možete uplatiti putem računa otvorenog u NLB banci broj 56201281300241-58 (uz napomenu za porodicu Кokić).

Još jednom se zahvaljujemo prijateljima, usorskoj parohiji i svima koji su dali svoj doprinos u realizovanju ovog događaja. Pozivamo sve ljude koji žive u Doboju i okolini da i dalje prate naš rad jer nas do kraja godine očekuju novi događaji u sklopu projekta „Trojka iz bloka“, saopšteno je iz organizacije.

About Post Author

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *