PAKLENI JUL: Fargo slavio u Brodu - Glas Regije

PAKLENI JUL: Fargo slavio u Brodu

Nije učitano

Pakleni julski raspored Nikšićko pivo 3×3 lige Republike Srpske tokom kojeg je odigrano deset turnira okončan je u Brodu, gdje je ekipa “Lounge bar Fargo“ slavila u finalu i po četvrti put osvojila ligaški turnir.

Dejan Lazić, Dejan Jovanović, Marko Slijepčević i Aleksandar Petrović u finalnom meču u Brodu sa 21:18 bili su bolji od Nikše Milunovića, Stefana Miloševića, Aleksandra Ivetića i Boška Bojovića, koji su predstavljali „Noćni klub Ambar“.

Nije učitano

ČetvrtfinaleProject Collector – 3×3 Derventa 15:21Recepti Perun – JD GYM Šamac 21:17PolufinaleNoćni klub Ambar – 3×3 Derventa 21:13Recepti Perun – Longe bar Fargo 10:22FinaleNoćni klub Ambar – Lounge bar Fargo 18:21

Dan ranije, odigran je turnir u Drvaru prvo mjesto osvojila je ekipa „Gavrilo Princip“ u sastavu Luka Batinica, Marko Radun, Nikola Pećanac i Toni Jarmanović savladavši u finalu rezultatom 17:15 „Skradin aurum SKY“ za koga su igrali Ivan Rašetina, Mario Rajčić, Stanko Kujundžić i Željko Jović.Nakon 14 turnira, trenutno je ekipa „Lounge bar Fargo“ iz Prnjavora vodeća u ligi sa 1090 bodova, dok je drugo mjesto „Inving“ sa 680.

Nakon slavlja u Brodu, Dejan Jovanović iz pobjedničke ekipe zahvalio se na podršci.

„Jako naporan jul je iza nas. Nadamo se da ćemo ostati u dobroj formi  i da sa dobrim rezultatima izađemo i iz avgusta. Pred nama je i nekoliko inostranih turnira, nadam se dobrim rezultatima, a ligu guramo do kraja i nadam se da ćemo zadržati lidersku poziciju na kraju“, rekao je Jovanović.

Podsjećamo, samo ekipe iz Republike Srpske na turnirma Nikšićko pivo 3×3 lige Republike Srpske sakupljaju bodove i bore se za nastup na “3×3 tour Austria finals 2022” u Beču.

Naredni turnir Nikšićko pivo 3×3 lige Republike Srpske igra se 2/3. jula u Prijedoru, a zatim slijede turniri u Gradišci, Bijeljini, Laktašima,Tesliću i Derventi.

S. Živanić

About Post Author

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *