"OSJEĆALA SAM SE KAO SOTONA": Pjevačica polugola pjevala pred popovima (FOTO) - Glas Regije

„OSJEĆALA SAM SE KAO SOTONA“: Pjevačica polugola pjevala pred popovima (FOTO)

Nije učitano

Sanja Stojanović, pjevačica, proslavila se u takmičenju Zvezde Granda, a nakon pauze od četrnaest godina vratila se na scenu.

Ona je za to vrijeme promijenila imidž, a sada je progovorila i o raznim dešavanjima iz života.

Sanja se prisjetila jedne anegdote gdje je pjevala na proslavi svešteničke porodice gdje nije bila adekvatno obučena.

– Jednom mi se desila jako neprijatna situacija. Pjevala sam u Aranđelovcu na punoljetstvu. Napucala sam se, sa sve onim praćkama na grudima. Čovjek koji je pravio rođendan kćerki je pop. Kada sam vidjela među gostima sve popove u mantijama, a ja sa crnim praćkama, osjećala sam se kao sotona. Ne znam da li da vučem suknju dole ili da praćke skinem. Gospodin je tražio mikrofon od mene i počeli su da pjevaju molitvu. Bilo me je sramota tako obučenu i da se prekrstim. Otišla sam do auta, gdje imam ful garderober, uljudila sam se. Nije bilo to što sam očekivala, ali sam se izvukla – uz osmijeh se prisjetila Sanja.

Stojanovićeva se osvrnula i na muzičko takmičenje u kom je pjevala i na to koliko se danas učešće mladih pjevača razlikuje od tog perioda, prenosi Blic.

– Takmičenje Zvezde Granda drastično se promijenilo od vremena kada sam ja učestvovala. U žiriju su bili pjevači i novinari. Sada je sve podignuto na viši nivo. Očekuje se od mladih pjevača da pjevaju kao da imaju iskustvo od deset godina. Teže im je. Moja ekipa je bila jedna od najjačih. Sve ih pamtite i dan-danas: Silvija Nedeljković, Bucka, Renato, Milan Stanković, Rada Manojlović, Jelena Marinkov, Dušan Svilar, Dinča, Katarina Živković i ja. Nas deset je prošlo od dvadeset takmičara. Prilično smo se pomagali tokom takmičenja, nije bilo sujete i zavisti – rekla je pjevačica u emisiji “Live Tok”.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *