VUKANOVIĆ O DUELU SA POSLANIKOM IZ DOBOJA: "Progovori da vidimo ko si" (VIDEO) - Glas Regije

VUKANOVIĆ O DUELU SA POSLANIKOM IZ DOBOJA: „Progovori da vidimo ko si“ (VIDEO)

Nije učitano

Jedan od najaktivnijih poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Nebojša Vukanović, imao je na posljednjem zasjedanju ovog parlamenta kraći verbalni okršaj sa SNSD-ovim poslanikom iz Doboja Danijelom Jošićem.

Snimak ovog duela brzo se proširio društvenim mrežama, a o svemu se na svom blogu oglasio i sam Vukanović u svom, karakterističnom stilu.

„Poslije duže vremena i upornih prozivki uspio sam istjerati na čistac i vidjelo i Danijela Jošića, člana Obrenove grupe u Narodnoj skupštini Republike Srpske. Progovori da vidim ko si, kaže stara narodna poslovica, pa je poslije 3 godine skupštinskog zavjeta šutnje progovorio i Jošić.“, piše Vukanović.

„Bilo je dovoljno da 30 sekundi razgovora i replike čestitog Jošića da narod vidi za koga su glasale Dobojlije, ili bolje reći dopisali glasove po nalogu mentora Obrena. I 30 sekundi je dovoljno, tokom kojih je rekao jednu prostu rečenica i 5 puta ponovio riječ kriminalac, da se spozna o kakvom se intelektualcu radi, kakvi su njegovi krajnji dometi i mogućnosti.“, žestoko je dodao Vukanović.

„Udbaši koji me prate nisu vidjeli parking kartu na vjetrobranskom staklu mog Volva kad sam bio u Doboju, ne znajući da sam parking platio telefonom, pa mi je čestiti Jošić prigovorio da sam njemu i gradu Doboju dužan 2 marke. Uplatio sam danas cjelodnevnu parking kartu gradu Doboju, iako sam u Trebinju, da ne bi ostao dužan dobrim i čestitim domaćinima, koji upravljaju gradom Dobojem.“, napisao je Vukanović i priložio fotografiju kao dokaz.

Nije učitano
Foto: nebojsavukanovic.info

Vukanović je na kraju priložio i video snimak rasprave između njega i Jošića.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *