NOVO RUKOVODSTVO ELTA TELEVIZIJE: Dragan Prodić novi direktor Elta Media Grupe - Glas Regije

NOVO RUKOVODSTVO ELTA TELEVIZIJE: Dragan Prodić novi direktor Elta Media Grupe

Nije učitano

Banjalučka televizija Elta HD TV imenovala je Jelenu Bojanić za glavnog i odgovornog urednika, dok je Dragan Prodić direktor Elta Media Grupe u čijem sastavu posluje ova kuća.

Novo rukovodstvo ove firme i televizije koja postoji dugih 11 godina najavilo je osvježenje kroz nove ideje, programe i poslovanje.

– Jedanaest godina postojanja dovoljno govori o kontinuiranom kvalitetnom radu naše kuće. Sa novim snagama ušli smo i gazimo drugu deceniju našeg uspješnog rada, sada još jače i sigurnije. U fokusu Elta televizije su uvijek bili građani, njihovi problemi, potrebe i ljudske priče. Mi ne biramo strane, biramo čovjeka. Uvjereni smo da će nove ideje, program i poslovanje osvježiti već postojeći uspjeh. Naša vrata su uvijek otvorena – rekla je Bojanićeva.

Novoimenovani direktor Prodić je rekao da je spreman za nove izazove i da će ova kuća nastaviti da osluškuje puls građana, donoseći im nove priče i kvalitetne informacije.

– Elta tevizija se odavno etablirala kao kuća orijetnisana prema ljudima i njihovim pričama. Tim kursom nastavljamo i dalje, oslonjeni na kvalitetne novinare i nepristrasno izvještavanje – rekao je Prodić.

Elta TV osnovana je 12. maja 2010. godine i prva je HD televizija u BiH.

(IZVOR: SrpskaCafe)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *