Novi uspjeh Atletske sekcije iz Dervente Atletskog kluba "San" - Glas Regije

Novi uspjeh Atletske sekcije iz Dervente Atletskog kluba „San“

Nije učitano

Na Prvenstvu Republike Srpske za mlađe i starije cicibane i cicibanke održanom u Banja Luci, Atletska sekcija iz Dervente Atletskog kluba “ San“, osvojila je četiri medalje. Dve srebrene i dve bronzane.

Srebrenu medalju i Titulu Viceprvaka Republike Srpske je osvojio Nikola Kosić u trci starijih cicibana na 200 m, dok je u skoku u dalj osvojio bronzanu medalju.Srebrenu medalju je osvojio i Lazar Ivanović u bacanju kugle.

Lazar je inače sin nekada najbolje atletičarke Bosne i Hercegovine i još uvek aktuelne rekorderke Republike Srpske na 1500 m, i 3000 m, Mirjane Kalajdžić Ivanović.

Bronzanu medalju je osvojio i Milan Ivanović u kategoriji starijih cicibana u skoku u dalj.Sledeći nastup atletičari atletske sekcije Derventa atletskog kluba „San“ imaju u subotu u Vlasenici, kada je na programu Pojedinačno Prvenstvo Republike Srpske u krosu.

Ovom prilikom iz kluba se zahvaljuju roditeljima dece koji su vozili decu na takmičenje u Banja Luku, Maji Kosić, Mirjani Ivanović, Aleksandri Vrhovac i pomoćnom treneru Bojanu Šobota koji je ovaj put išao sa decom na takmičenje.

Posebno se zahvaljuju generalnom sponzoru Darjanu Đuriću i njegovoj firmi Prokop inženjering koji im omogućuju odlaske na takmičenja ove godine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *