NOVE INFORMACIJE O UBISTVU SAŠE KULIŠIĆA MIJENJAJU SVE! KO JE PREKOPAO DVORIŠTE, A KO KUPIO PLAVO-BIJELI NOŽ? U tegli zakopane pare, na Instagramu desetine hiljada maraka: Kod koga je novac završio? - Glas Regije

NOVE INFORMACIJE O UBISTVU SAŠE KULIŠIĆA MIJENJAJU SVE! KO JE PREKOPAO DVORIŠTE, A KO KUPIO PLAVO-BIJELI NOŽ? U tegli zakopane pare, na Instagramu desetine hiljada maraka: Kod koga je novac završio?

Nije učitano

Pet i po mjeseci nakon monstruoznog ubistva Dobojlije Saše Kulišića ALOonline donosi ekskluzivne informacije koje bacaju drugačije svjetlo na slučaj koji je šokirao BiH i region.

Redakciji portala ALOonline javila se Tamara, kćerka ubijenog Kulišića, te saopštila šokantne informacije.

Naime, Kulišićeva kćerka od prvog dana tvrdila da je uzrok monstruoznog zločina – novac. Kako je ranije navodila, nema šanse da se radilo o bilo čemu drugom, osim o finansijskoj koristi.

Ovo je govorila jer se prvobitno sumnjalo da je povod za svirepo ubistvo u režiji Kulišićeve osumnjičene nevjenčane supruge Andree Kajganić i njenog navodnog ljubavnika Dražena Lazarevića bila nevjera, odnosno ljubavni problemi.

Tamara Kulišić je još tada (februar) pokazivala Lazarevićeve objave na Instagramu, odosno fotografije na kojima se vidi hrpa novca.

– Nekoliko dana prije ubistva, u dvorištu mog oca iskopane su pare, i to oko 150.000 evra. Kako smo saznali, kopala je Andrea. Dalje smo saznali da je novac odnijela kod njene sestre Mirnese Vidović, gdje su pare i podijeljene. Mirnesa je privedena i priznala je da je sve znala, ali da nije vjerovala da će njena sestra to uraditi. Priznala je i da je kupila nož plavo-bijele boje, te da je ona oprala veš koji je nosio Dražen Lazarević (žuti duks i vojničke hlače na kojim su pronađeni tragovi krvi) – navodi Tamara za ALOonline i dodaje da postoje i snimci koji pokrijepljuju tvrdnju o umiješanosti Andreine sestre u ovaj slučaj.

Ono što je još u februaru javnosti bilo čudno jeste upravo umiješanost Andreine sestre. Iz Okružnog suda u Doboju su za ALOonline ranije, navodeći inicijale, potvrdili da je Mirnesa svjedok u ovom slučaju.

Kao srodnik okrivljenog po krvi, ona nema obavezu da svjedoči protiv sestre i otkrije kako, zašto i zbog čega je dostavila tablete te da li je bila upućena u monstruozni plan ubistva Saše Kulišića.

Čudno je bilo to da je Andrea, navodno, odavno prekinula sve odnose sa porodicom, da bi se kasnije ispostavilo da je ipak postojala veza između nje i sestre.

ALOonline je već ranije pisao o Andreinoj porodici te kući u kojoj je odrasla.

Ove odnose sada je pojasnila i Tamara Kulišić.

– Mirnesa je bila udata u Srbiji, te je nekoliko mjeseci prije svega što se izdešavalo mom ocu došla ovamo. Navodno se razvela. Ona i Andrea imaju još jednu sestru koja je živjela u Njemačkoj. Priča jeste bila da nisu u kontaktu, ali eto odjednom sve su se vratile u Doboj i okupljaju se kod majke. Ranije ispred majčine kuće nije se mogao vidjeti ni bickl parkiran, a sad je tu BMW i druga auta – kaže Tamara.

Kulišićeva kćerka potom za naš portal nastavlja sa šokantnim informacijama do kojih su došli, te kaže da je dan prije Sašine smrti Andrea čak iz Banjaluke videopozivom na Vajberu navodila maloljetnu kćerku na mjesta po dvorištu gdje su zakopane tegle sa ostatkom novca, ali djevojčica je pronašla samo jednu sa iznosom od 80.000 KM.

– Anastasija je iz Mirnesinog stana po Draženu majci poslala 40.000 KM i 5.000 evra u Banjaluku, a ostatak je valjda zadržan kod Mirnese – kaže Tamara i  dodaje da je i u Draženovom autu pronađen dio novca.

Tamara navodi i da je, nakon što je završila u zatvoru, Andrea sestri dala upute gdje se nalazi ostatak novca koji je zakopan u dvorištu porodične kuće Kulišića.

– Mi, njegova porodica (brat, baba, djed i ja), od policije smo dobili dozvolu pristupa kući 10 dana nakon ubistva. Tada nismo zatekli raspokopano dvorište – navodi Kulišićeva i ističe da su rupe po dvorištu vidjeli 27/28. april.

– Kad smo ušli u dvorište i u kuću prvi put nakon ubistva nismo primijetili ništa čudno. Međutim, tatini kumovi i prijatelji su znali da je novac zakopan u dvorištu i da se radi o velikoj sumi, ali nikome od nas nije u tim momentima padalo na pamet da tražimo novac – kaže ona.

Kada su pronašli rupe u dvorištu, svi su znali o čemu se radi.

Kulišićeva tvrdi da porodica ima informacije da je Dražen Lazarević tražio razgovor sa advokatom i da je sve priznao.

Po njihovim saznanjima, Andreina sestra Mirnesa je navodno raspolagala novcem i sve pronađeno se kod nje donosilo u stan. Pored toga, ona je kupila i nož.

Podsjećamo, Saša Kulišić je mjesecima prije smrti trovan opasnim lijekovima.

Sa nabavkom Treane, lijeka kojim su Kulišića trovali, takođe se povezuje Andreina sestra Mirnesa.

– U namjeri da liše života Kulišića 29. januara u popodnevnim časovima, a nakon što je maloljetna A. K. usitnila veći broj tableta naziva ”treana“ jačine 10 mg, koje je kupila sestra prvoosumnjičene Andree V. M. na molbu osumnjičenih, iste pomiješala sa vodom, da bi u dogovoru sa osumnjičenima, te u večernjim časovima otišla u porodičnu kuću svog oca gdje je uz upotrebu vode u kojoj se nalazio izmrvljeni prah tableta napravila limunadu koju je dala svom ocu – saopštio je ranije Okružni sud u Doboju.

– Nakon svih ovih informacija, nije nam jasno zašto je ova žena još uvijek na slobodi – pita se Tamara Kulišić.

Jeziva uloga mlađe kćerke

Ne zna se šta je šokantnije u ubistvu Saše Kulišića iz Doboja. Međutim, čini se da je činjenica da je u sve bila umiješana i njegova maloljetna kćerka, izazvala posebne reakcije.

Ona se trenutno nalazi u jednoj od sigurnih kuća u RS, a ostaje da se vidi kakva će biti njena sudbina.

Nije učitano

Koliko je sve bilo proračunato govore i objave sa društvenih mreža. 

Nije učitano

Naime, po mjesecima iz objava na Instagramu se vidi da je bila opčinjena „lovom“ i pola godine prije ubistva njenog oca te da je Kulišić pokradan i trovan mjesecima.

IZVOR: Aloonline

About Post Author

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *