NEŠIĆ PORUČIO GLIGORIĆU: Nikada nisam čuo nijednu njegovu ideju - Glas Regije

NEŠIĆ PORUČIO GLIGORIĆU: Nikada nisam čuo nijednu njegovu ideju

Nije učitano

Predsjednik DNS Nenad Nešić kaže da je, sada već bivši poslanik te stranke Slavko Gligorić, častan i pošten čovjek, kome želi sreću, ali da u DNS postoji kriterijum koji se zove odgovornost za izborni rezultat.

Komentarišući izlazak Gligorića iz Kluba poslanika DNS u Narodnoj skupštini, Nešić za Srpskainfo kaže da su nesuglasice nastale zbog lošeg izbornog rezultata Gradskog odbora u Doboju, koga je vodio upravo Gligorić.

– Rukovodstvo DNS nije zadovoljno izbornim rezultatom stranke od 4,5 odsto u Doboju, iako smo od opozicionih partija broj jedan u tom gradu. Ipak, 4,5 odsto ne odgovara rejtingu DNS i njegovoj dvadesetogodišnjoj istoriji. Gospodinu Gligoriću sam saopštio da ne može biti dalje predsjednik Gradskog odbora, što on nije prihvatio – kaže Nešić.

Gligorić je na konferenciji za novinare rekao da je DNS napustio zbog neslaganja sa liderom stranke oko prijedloga „kako ići u budućnost i promjene“. Međutim, Nešić poručuje da nikada nije čuo nijednu Gligorićevu ideju.

– To mogu da potvrde i drugi iz DNS. Ako je imao neke ideje, onda ih nije javno saopštavao. U DNS postoji odgovornost za izborni rezultat. Za razliku od nekih drugih stranaka, mi ne bježimo od toga da povučemo rezove tamo gdje taj rezultat nije zadovoljavajući – zaključuje Nešić.

(IZVOR: SrpskaInfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *