Nedićeva oštro reagovala na izjave Sanje Vulić - Glas Regije

Nedićeva oštro reagovala na izjave Sanje Vulić

Nije učitano

– Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić u zadnje vrijeme se bavi ozbiljnim temama, kao što je priča o samostalnosti Republike Srpske. Niko joj to, bez obzira na vrlo oskudnu, gotovo nepostojeću stručnost, ne bi zamjerio, kada bi imala integritet da o toj temi govori. Međutim, ona prvenstveno mora objasniti javnosti gdje je nestalo 18000 glasova, brutalno ukradenih na izborima 2020. godine u Doboju, rekla je Olivera Nedić, član Glavnog odbora PDP-a i predsjednik Gradskog odbora PDP-a Doboj.

Nedićeva podsjeća javnost da je Sanja Vulić, jedna od glavnih aktera do sada neviđenog izbornog banditizma, na novembarskim izborima kao nosilac liste imala 22.445 glasova, a na ponovljenim izborima u februaru imala je 4.782 glasa.

– Sanja Vulić treba da objasni narodu prije nego što nastavi sa obmanjivanjem javnosti pričama o samostalnosti, gdje je u samo tri mjeseca nestao grad veličine Prnjavora, u njenim glasovima, odnosno gotovo 18.000 glasova. Ovim je Sanja Vulić uz njenog stranačkog saradnika i kandidata za gradonačelnika postavila svjetski rekord izborne krađe i jedino na tome im se može „čestitati“. Na ponovljenim izborima, u februaru, Boris Jerinić (SNSD) imao je 19.908 glasova, dok je na tzv. izborima, 15.11.2020. Boris Jerinić (SNSD) je imao 34.734. glasa, ističe Nedićeva.

Ona kaže da se i njihovom stranačkom šefu Miloradu Dodiku može zamjeriti to što svoja dugogodišnja obećanja o samostalnosti nije ni pokušao realizovati, ali da bi to bio jalov posao, kada znamo da je sve što iz „kuhinje“ SNSD i od njega dolazi, samo puka obmana i prazna predizborna retorika, svjesnog laganja javnosti pričom o samostalnosti Republike Srpske, što prati i njegova sljedbenica Vulićeva.

– Da bi neko djelom dokazao da voli Republiku Srpsku on mora objasniti ukradenu volju 18.000 ljudi. Sada imamo dokaz da nas i u Parlamentarnoj skupštini BiH predstavlja osoba koja je svoj mandat dobijala isključivo izbornom krađom. Takva nedostojna naroda, Sanja Vulić u nedavnom obraćanju javnosti putem ATV-a usudila se uvredljivo govoriti o narodnom poslaniku, Jeleni Trivić, univerzitetskoj profesorici, uzornoj predstavnici i naroda i akademske zajednice, kaže Nedićeva

Nedićeva dodaje da je jasno da osobi koja ne posjeduje nikakve stručne reference, koja samostalno ne može ni tekst napisati, a pogotovo pričati o liderstvu koje se bavi temom samostalnosti Republike Srpske, ne preostaje ništa drugo nego da pokrade izbore i unižavajući drugog, klevetama i netačnim navodima, pokuša maskirati sebe, kaže Nedićeva.

– Na potezu su institucije koje konačno moraju raditi svoj posao, a to je da odgovorni za počinjeno krivično djelo – izborna krađa, kao djelovanje protiv svog naroda, budu tamo gdje im je mjesto, u zatvoru, zaključuje Nedićeva.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *