NEDIĆ: Dodiku neko hitno da objasni matematiku - Glas Regije

NEDIĆ: Dodiku neko hitno da objasni matematiku

Nije učitano

Olivera Nedić

„Decenijama gospodin Dodik dokazuje da poznaje matematiku prevare, manipulacija i laži, ali ne poznaje pravu matematiku, pa već nekoliko puta pokušava obmanuti javnost, stavljajući opoziciji na teret to što „nisu ništa dobili na ponovljenim Izborima u Doboju“.“, kaže odbornica PDP-a u Skupštini grada Doboj Olivera Nedić i ističe da to nije tačno.

„Prije svega opozicione stranke su ostvarile duplo veći rezultat u glasovima, a pojedini subjekti su ga čak učetvorostručili. Recimo, PDP nije imao niti jednog odbornika u novembru, a u februaru je za 29 glasova izgubio drugog. DNS je imao jednog odbornika u novembru, a sada ima dupli rezultat. SDS je za 7 glasova izgubio odbornički mandat a uduplao je rezultat u odnosu na novembar. Pokret „Banjaluka zove“ u novembru je imao oko 200 glasova, a u februaru više od 800. Možete li narodu objasniti po kojoj matematici to ni nije ništa?“, pojašnjava Nedićeva u tekstu na svom blogu.

„Dalje, vaš nosilac liste, Vulić, imala je 18 000 glasova manje nego u novembru. SNSD-ov kandidat za gradonačelnika, Jerinić, imao je 14 000 glasova manje nego u novembru. Razumijem ja da Vas iz vaših dobojskih redova nema ko učiti matematici, oni Vas i dalje obmanjuju i lažu, jer su te vještine fantastično savladali, ali evo ja ću Vam besplatno održati čas matematike pa ću Vam reći da je SNSD u Doboju u glasovima ukrao grad veličine Prnjavora. To znači da ste vi kao partija taj grad i još nekoliko gradova ukrali na svakim izborima širom Republike Srpske. Vi ste varali i obmanjivali javnost i manipulisali njihovom izbornom voljom već dvije decenije, i to smo mi sada i dokazali, a za što će vinovnici procesa u Doboju krivično odgovarati.“, dodaje Nedićeva.

1 komentar na “NEDIĆ: Dodiku neko hitno da objasni matematiku

  1. За коју страну агентуру ти радиш?
    Људи не насједајте на плаћене текстове из страних амбасада.
    Које имају за циљ да се сруши легитимна власт у Републици Српској.
    Да се доведу на власт полтрони који би за 15 минута предали све надлежности на ниво БИХ.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *