"Ne podržavam mjere Republičkog štaba": Načelnik Modriče stao uz ugostitelje i zanatlije (VIDEO) - Glas Regije

„Ne podržavam mjere Republičkog štaba“: Načelnik Modriče stao uz ugostitelje i zanatlije (VIDEO)

Nije učitano

Načelnik opštine Modriča Jovica Radulović podržao je ugostitelje i zanatske radnike koji protestima traže da im bude dozvoljeno da rade.

Pred zgradom opštine danas su se okupili predstavnici ovih branši koji su došli da pitaju načelnika da li može da im pomogne, nakon što im je zabranjen rad odlukom Republičkog štaba za vanredne situacije.

Radulović se obratio građanima i poručio da ne podržava odluke Republičkog štaba.

– I ja sam neko ko je došao iz privatne branše, ko je prošle godine u ovo doba bio zatvoren, isto tako troje djece ostavio kod kuće i čekao šta će se dešavati. Apsolutno razumijem vašu situaciju. Ova situacija koja je sada ovdje, vi dobro znate da je to stav Republičkog kriznog štaba. Rekao sam i ponoviću da se apsolutno ne slažem sa ovim mjerama jer su neprovodive, nejasne, nerazumljive i nije jasno šta Republički štab s ovim želi da postigne. Hoću da znate svi, a ja ću to ponoviti pred bilo kojom institucijom vlasti, dok sam ja ovdje, imaćete razumijevanje – rekao je Radulović.

Tvrdi da od Republičkog štaba iz Modriče zahtijevaju da imaju sastanke i konslutacije prije donošenja epidemioloških mjera, ali da nemamju nikakve povratne informacije.

– Nemamo tu saradnju – rekao je, između ostalog Radulović, a objavljeno je na Fejsbuk stranici SDS.

(IZVOR: Srpskainfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *