NA NJEMU JE CIJELI RAVNOGORSKI POKRET: Četnik - maneken izazvao buru na pisti i na društvenim mrežama (FOTO) - Glas Regije

NA NJEMU JE CIJELI RAVNOGORSKI POKRET: Četnik – maneken izazvao buru na pisti i na društvenim mrežama (FOTO)

Nije učitano

Američki kreator Erik Roset predstavio je na Srpskoj nedjelji mode svoju kolekciju koja je potpuno drugačija od svega što je moglo da se vidi na ovogodišnjoj nedjelji mode.

Upitanju je bajkersko-ljubavna linija, a temu modne linije su modeli ispratili i time što su jedni drugima dodavali kacige na pisti.

Nije učitano

I sami modeli privukli su mnogo pažnje, a najviše od svih proslavio se “četnik-maneken”, kako je već dobio nadimak na društvenim mrežama. Na isklesanom tijelu ovog manekena, najupadljivije odskače tetovaža Draže Mihajlovića u paru sa četničkim vojvodom Momčilom Đujićem. Tu je i čuveni citat Živojina Mišića: “Ko smije, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide naprijed”

Nije učitano

Da sve bude zanimljivije, biceps mu krase portreti Nikole Tesle i Mihajla Pupina. Sa druge strane, imamo prikaz ženskih usana i nekoliko krstića, dok vas ispod pojasa čeka prizor bombe.

Iako je on privukao najviše pažnje, daleko od toga da ostali manekeni nisu zaintrigirali djevojke.

Nije učitano

U svakom slučaju, primjećuju svi, ovi manekeni su veoma odskakali od onog na šta smo navikli na modnim pistama. Androgini modeli u ovoj verziji zamijenjeni su prilično muževnim modelima, a šta vi kažete, koji vam se imidž više dopada?, piše Žena Blic.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *