Mnogi dijelovi Modriče sutra bez struje - Glas Regije

Mnogi dijelovi Modriče sutra bez struje

Nije učitano

Foto: Pixabay.com

MODRIČA – Sutra će se izvoditi planirani radovi na NN mreži koja se napaja sa TS 35/10 kV Modriča 2, zbog čega će bez struje ostati korisnici koji se napajaju sa pomenute trafostanice u vremenu od 8:30 do 13 časova, saopšteno je iz Elektro-Doboja.

Takođe, sutra će se izvoditi radovi na remontu i preventivnom održavanju TS 35/10 kV Modriča 2, pa će bez struje ostati Miloševac, Donji Кladari i dio Garevca u vremenu od 7:30 do 8 časova i od 13 do 13:30 časova, kao i ulice Vukovarska, Majevička, Šamački put, dio ulice Riste Mikičića, Кrajiških brigada, Trebinjska, 22. decembra i Željeznička ulica u vremenu od 8:30 do 13 časova.

Zbog radova na aktiviranju privremeno odjavljenog kupca i izmještanju mjernog mjesta iz objekta na stub na NN mreži Vranjak „Mrkonjići“ doći će do prekida isporuke električne energije za korisnike u dijelu naselja Vranjak zaseok Mrkonjići – ispod pruge u vremenu od 9:30 do 11:30 časova.

Takođe, zbog radova na aktiviranju privremeno odjavljenog kupca i izmještanju mjernog mjesta iz objekta na stub na NN mreži Кoprivna – Škola bez napajanja električnom energijom ostaju potrošači u dijelu naselja Кoprivna, kod škole.

Ukoliko se planirani radovi završe prije predviđenog roka vrijeme trajanja zastoja biće kraće od planiranog.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *