MJESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2021: Šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, zdravlju? - Glas Regije

MJESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2021: Šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, zdravlju?

Nije učitano

Foto: Pixabay.com

U detaljnom mjesečnom horoskopu saznajte kako su vam zvijezde naklonjene u septembru mjesecu…

OVAN
Posao – Iako će vas analiza na poslu iscrpljivati i početkom septembra, takvo stanje zadržaće se do sredine mjeseca. Bićete više nego ikada fokusirani na detalje, a drugu polovinu mjeseca ćete se baviti poslovnim partnerstvom. Bićete nespremni za kompromise i nećete priznavati sopstvene greške. Dobar je mjesec za rješavanje pitanja nasljedstva.
Ljubav – Mjesec septembar donosi vam više strasti, ali i ljubomore u odnosima. Bićete veoma komplikovani kada su emocije u pitanju, pa će vas ljubav mnogo više doticati nego inače. Moguća je romansa uz strasti. Pojedini Ovnovi su na prekretnici između dva odnosa.
Zdravlje – Manjak energije.

BIK
Posao – Mars i Merkur u šestom polju donose vam puno obaveza na poslu. Generalno ćete na poslu trošiti najviše energije. Neko će se truditi da vam oteža vrijeme koje provodite na radnom mjestu. Biće i nepredviđenih situacija koje će vas izbacivati iz kolosijeka, ali ćete biti mudri, ćutljivi i staloženi.
Ljubav – Ukoliko ste slobodni, imate priliku da upoznate nekoga preko posla. Imaćete najmanje dvije opcije za romansu. To će biti neko ko je šarmantan, slatkorječiv i odmjeren. Privlače vas osobe koje vizuelno dobro izgledaju.
Zdravlje – Osjetljivije.

BLIZANCI
Posao – Merkur u Vagi vam odgovara, pa izlazite iz minus faze u kojoj ste bili u avgustu i ulazite u period kada ćete sa više elena završavati bilo kakve obaveze. Posao će vam btii kreativniji, a vi ćete biti inspirisani da se trudite. Na poslu ćete imati nesporazume sa Škorpijama, a sa Vagama ćete odlično sarađivati.
Ljubav – Planete u Vagi unose vedrinu u vaš odnos sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, imate priliku za novu vezu. Prijaju vam vazdušni znaci, kao što su Vage i Vodolije. Jedna osoba sa posla će vam biti izazov, ali će to biti previše komplikovano za vaše pojmove.
Zdravlje – Poboljšanje.

RAK
Posao – Mjesec koji je pred vama će vam donijeti više strasa, kako na privatnom, tako na poslovnom planu. Mars u Vagi donijeće vam više nesporazuma, pa ćete stvari doživljavati lično. Na poslu ćete imati situaciju da preko prijatelja pokušavate da ostvarite nešto važno, a na posljetku ćete shvatiti da se oslanjate na pogrešnu osobu.
Ljubav – Ukoliko očekujete ozbiljan pomak na emotivnom planu, potrebo je da sačekate kraj septembra,. Ukoliko ste u braku, imaćete rasprave oko porodice, stana i finansija. Nije dobar momenat za početak nove romanse.
Zdravlje – Slabije.

LAV
Posao – Sunce u drugom polju donosi vam povoljnu finansijsku situaciju, tako da ćete u septembru profitirati. Novac će vam biti važan i uspjećete da zaradite više para. Mjesec koji je pred vama je povoljniji za pregovore, pa ćete biti stabilniji i osjetićete povratak samopouzdanja. Dobar je momenat za potpisivanje ugovora i završvavanje papirologije.
Ljubav – Septembar vam donosi preokret u ljubavi. Ovo je stabilan period za početak neke nove ljubavne priče. Prijaće vam zemljani znaci, a za razgovore možete da budete sa Vagama. Međutim, kada su osjećanja u pitanju, tražite nešto stabilno.
Zdravlje – Bolje.

DJEVICA
Posao – Finansije će vam biti prioritet u septembru, iako ćete imati i veće troškove. Poslovna situacija će biti promjenjiva, jer konstatno morate da se prilagođavate novim okolnostima. Ovo se odnosi i na nove tehnologije, koja će biti sastavni dio vašeg života i više nego što biste željeli.
Ljubav – Partner vam je opterećen poslom i to vas iritira. Vi ste fokusirani na novac, pa vam ne ostaje mnogo vremena za emocije. Probajte da poslovni život odvojite od privatnog. Privlače vas ambiciozne osobe koje su uspješne na neki način.
Zdravlje – Dobro.

VAGA
Posao – Mars ulazi u vaš znak sredinom septembra, pa ćete, htjeli vi to ili ne, morati da se aktivirate na svim poljima. Tenzije će biti veće, a stres nešto sa čim ćete svakodnevno živjeti. Potreban vam je novi izazov i septembar je upravo mjesec u kojem treba da pokrenete inicijativu i mijenjate stvari na bolje.
Ljubav – Mjesec septembar donosi vam više strasti, ali i svađa. Potrebno je da ne prebacujete partneru za sve greške i probate da se fokusirate na sve što je važno. Ukoliko ste u braku, rasprave će biti izražene.
Zdravlje – Slabije.

ŠKORPIJA
Posao – Kako se planete množe u vašem dvanaestom polju, jasno je da ćete u septembru biti povučeniji i mir će vam biti potrebniji nego ikada. Na poslu ćete biti u prilici da saznate razne afere i tajne, naročito iza 15. septembra. Imali ste podršku prijatelja tokom avgusta, ali ćete u ovom mjesecu koji dolazi biti prepušteni sebi.
Ljubav – Venera se bliži ka vašem znaku i donosi pozitivan rasplet. Bićete strastveni, emotivni i otvoreni za ljubav. Emocije su na vašoj strani, a flerta vam neće nedostajati. Spremnite se da budete osvojeni. Vrijeme je za novu ljubav i zaljubljivanje!
Zdravlje – Psihosomastki problemi.

STRIJELAC
Posao – Mjesec septembar vam donosi olakšanje i manje stresa. Lakše ćete pristupati bilo kakvim obavezama i stvoriti sebi drugare na radnom mjestu. Imaćete najmanje dvije opcije za zaposlenje! Imaćete saradnju sa Djevicama i Vagama. U drugom dijelu septembra se čuvajte tračeva na radnom mjestu. Jedna Škorpija neće biti iskrena prema vama.
Ljubav – Ljubav se rađa iz prijateljstva. Ali ne samo to! Gajite skrivena osjećanja prema jednoj osobi, tako da ćete imati tajni sastanak! To može da bude neko sa kim vam trenutno ne odgovara da budete viđeni.
Zdravlje – Poboljšanje.

JARAC
Posao – Mars i Merkur u Vagi vam donose stres na poslu, pa treba da se pripremite za dinamičan mjesec u kojem neće biti predaha. Najviše će vas nervirati što ćete biti “na klackalici” uzmeđu dvije odluke na poslu. Između ostalog moguće je da ne možete da se opredijelite za karijeru kakvu biste željeli da imate. Mjesec septembar je izazovan, sa raznim poslovnim dilemama.
Ljubav – Venera u Škorpiji donosi vam ljubav iz prijateljstva. Neko će se potrduiti da vam priraste za srce. Taj neko je osoba za koju vi smatrate da vam je samo prijatelj. Međutim, uvidjećete da tu ima mnogo više od prijateljstva. Ukoliko ste u braku, tražićete oslonac.
Zdravlje – Lošije.

VODOLIJA
Posao – Planete u Vagi vam odgovaraju, pa ćete uspostaviti odlične kontakte sa inostranstvom. To može da bude i putovanje na neku daleku destinaciju. Retrogradni Jupiter i Saturn vas uče da završite neke stvari iz prošlosti, a ujedno se i mijenjate kao osoba. Iako ćete povremeno imati utisak da ne napredujete, vi ste zapravo na velikom testu.
Ljubav – Idealan je period da promijenite okruženje sa nekim koga volite. Ukoliko ste slobodni, imaćete susret sa osobom koja dolazi iz inostranstva. Promjene su ključne u ovom periodu, iako vi povremeno odbijate da se mijenjate. Imaćete i zanimljiv flert na radnom mjestu.
Zdravlje – Bolje.

RIBE
Posao – Planete u Vagi donose vam oalkšanje, pa ćete biti rasterećeniji u septembru. Nivo stresa će se smanjiti, a nećete toliko brinuti o finansijama. Pretrpjeli ste velike gubitke u avgustu i sada je vrijeme da se to popravi. Venera u Škorpiji donosi vam priliku za putovanje. Ono što ćete primijetiti u septembru jeste da ste neodlučniji nego inače.
Ljubav – Jedna osoba koja se nalazi na putu će uspjeti da probudi osjećanja u vama. To je neko ko je vodenog znaka, a djeluje misteriozno. Ukoliko ste u braku, biće čestih nesporazuma oko finansija. Ako ste slobodni, može lako da se desi da upoznate razvedenu osobu.
Zdravlje – Poboljšanje

(IZVOR: Naj portal)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *