Mjesečni horoskop za oktobar 2022 - Glas Regije

Mjesečni horoskop za oktobar 2022

Nije učitano

Foto: Pixabay.com

ŠTA VAS OČEKUJE U POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU?

OVAN
POSAO: Konačno dolazite do pravnih riješenja i dokumentacije na koju ste duže vrijeme čekali. Osjećate se kao da ste skinuli veoma težak teret sa svojih leđa. Konačno možete da se posvetite svom poslu. Djelujete samouvjereno i donosite blic procjenu. Na sreću, mnoge okolnosti su na vašoj strani i utiču na pozitivan rasplet poslovnih događaja. Konsultujte još nečije mišljenje. Neka to budu osobe u koje imate povjerenja, iskustva. One ne samo mogu da vam daju pravi savjet, veći da vas povežu sa pravim ljudima, koji nešto znače u poslovnom svijetu. Od toga možete imati višestruke koristi.
LJUBAV: Idealna faza za putovanje sa voljenom osobom. Možete imati veoma lijepe i prijatne zajedničke trenutke! Željni ste avantura i vremena koje ćete pokloniti jedno drugome, kako bi isprobali neke nove stvari. Imate utisak da je partner zaokupljen nekim događajima o kojima niste dovoljno obaviješteni i to dodatno utiče na vašu emotivnu uznemirenost. Da biste raspršili sumnje, porazgovarajte o trenutnoj situaciji, iznesite svoje sumnje. Njegovo objašnjenje će vas potpuno umiriti, jer nemate razloga da sumnjate u njegovu vjernost. Partner i dalje gaji snažne emocije prema vama.
ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi vezani za krvotok. Povedite računa o povišenom pritisku, nemojte se izlagati stresnim situacijama.

BIK
POSAO: Dolazite do informacije da nadređeni razmišljaju o tome da vam ponude unaprijeđenje. Ne želite da žurite sa donošenjem zaključaka, ali jedva čekate da informacija postane zvanična. Imate dobar plan i striktno se pridržavate formiranog poslovnog dogovora. Pokazaće se da su vaša procjena i način djelovanja od zajedničkog interesa. Prihvatite različite mogućnosti. Morate se prilagoditi zakonima tržišta. Inače, vi ste neko ko rado prihvata nove ideje, ali ste i sami skloni inovacijama. Budite oprezni, ne iznosite ih javno, mogu biti iskorišćene na neprofesionalan način.
LJUBAV: Riješili ste da osobi koja vam se dopada to stavite i do znanja. Ljubavne igrice polako privodite kraju, jer nemate više strpljenja. Možete očekivati pozitivnu reakciju, ali i malo odugovlačenja. Emotivna nota koju osjećate vas navodi na slobodnije izražavanje. Sve postaje čarobno kada pored sebe imate odgovarajućeg partnera. Slobodni Blizanci umiju da se nametnu u društvu i da budu vodeća figura. Oko sebe uvijek imaju tajne obožavaoce, umiju da flertuju, ali ni ovog puta im se niko neće dopasti. Partner mora imati kvalitete, jer je Bik vrlo zahtijevan.
ZDRAVLJE: Veoma povoljan period u kom ste puni energije. Posvetite se aktivnostima koje vam prijaju i koje vas opuštaju.

BLIZANCI
POSAO: Nadomak ste pokretanja nekog važnog posla. Postoje neke stvari koje niste još sasvim dovršili i sada ćete se prihvatiti tog posla. Nemojte da dopustite da vas negativna atmosfera u radnom okruženju uvuče u svoj vrtlog. Mnoge situacije na poslovnoj sceni djeluju vrlo izazovno, ali istovremeno i poučno. Upotrijebite svoju blic inteligenciju i poslovnu energičnost kako biste ostvarili rezultate. Inače, niste osoba koja je podložna tuđim uticajima, umijete da ostvarite poslove koji su vrlo rentabilni, profitabilni. Takođe vam je važno i kakav ćete trag ostaviti nakon završetka ovih poslova. Preporuka koju poslovni saradnik može dati je vrlo važan segment u sklapanju novih poslova.
LJUBAV: Teško vam je da napravite prvi korak prema osobi koja vam se dopada. Imate neke lične nedoumice, nesigurnosti koje vas koče. Potrebno je da poradite na samopouzdanju, u suštini je sve ipak u vašoj glavi. Oslonite se na svoju intuiciju, jer hemiju koja vlada među vama svi prepoznaju. Ona lebdi u vazduhu, prosto je možete fizički opipati. Ne želite da vas neko sputava u izražavanju osjećanja, ali svima je potreban emotivni kompas. Uskladite svoje želje i potrebe sa voljenom osobom. Oni koji su u vezi, mogu biti nezadovoljni zbog učmalosti, nedovoljne akcije.
ZDRAVLJE: Potrebno je da pronađete neki način da se relaksirate i oslobodite nagomilanog

RAK
POSAO: Tokom ove nedelje imate veoma povoljne aspekte na polju posla. Možete ostvariti velike pomake kroz komunikaciju, poslovne pregovore. Povoljan je period i za potpisivanje novih ugovora za saradnju. Ukoliko kod sebe prepoznate pad koncentracije, na poslovni susret povedite sa sobom saradnika kome vjerujete,koji vam je beskrajno odan. Imate pozitivan stav i optimističku viziju u pogledu riješavanja poslovnih dilema. Poslovnoj okolini je veoma poznata vaša sposobnost vizuelnih riješenja. Važno je da ostanete u pozitivnom okruženju.
LJUBAV: Lako možete ostvariti neko novo poznanstvo. Flertujete u prolazu, gdje god da se pojavite i lako osvajate simpatije pripadnika suprotnog pola. Iskoristite ovaj povoljan period ako ste slobodni. Emotivne slutnje mogu da vas navedu na pogrešan zaključak. Bolje je da postavite direktna pitanja svom partneru, nego da pretpostavljate moguće odgovore. Po prirodi ste vrlo osjetljivi i lako reagujete na svaku provokaciju, obično kroz suze. Umijete krivo da tumačite partnerove opaske. Važno je steknete veću sigurnost i da konačno shvatite koliko zaista vrijedite.
ZDRAVLJE: Čuvajte se kada su u pitanju respiratorne infekcije. Izbjegavajte cigarete, duhanski dim i zagušljive prostorije.

LAV
POSAO: Koncentracija vam je opala, ne pokazujete previše interesovanja za svoje radne obaveze. Za sada vam zabušavanje prolazi nezapaženo. Ipak, nemojte se pridržavati toga, jer imate oko sebe i zavidne osobe, koje nikako ne mogu da se istaknu. Vi uvijek preuzimate dominaciju, zahvaljujući svom pozitivnom stavu, ali i interesantnim prijedlozima. Period je povoljan ako ste planirali da otvorite račun za štednju u banci. Pokušavate da prilagodite svoju okolinu i njihove zahtijeve u pravcu koji vama najviše odgovora. Sve je moguće, pod uslovom da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mjestu.
LJUBAV: Ukoliko ste i dalje slobodni lako možete promijeniti svoj status. Imaćete veoma zanimljivu priliku za flert, treba da je iskoristite. Tokom jednog izlaska sa prijateljima,upoznajete zanimljivu osobu, koja nosi mnogo kvaliteta u sebi. Potrebno je vrijeme da se oni pokažu u pravom svjetlu. U partnerskim odnosima vam odgovara trenutno stanje. Partner nije zahtijevan, jer je okupiran nekim poslovnim događajima. Novi emotivni izazovi mogu lako da vas poremete. Previše zanosa i premalo razuma ponekad donose novi problem. Povucite ručnu prije nego donesete bilo kakvu odluku.
ZDRAVLJE: Tokom ove nedelje se generalno veoma dobro osjećate, nema naznaka za neke veće probleme na polju zdravlja.

DJEVICA
POSAO: Povoljni aspekti na polju posla vode vas do manjeg uspjeha. Možete imati prilično harmonične odnose sa saradnicima. Oni nemaju šta da vam zamjere, jer ste prema njima uvijek bili maksimalno korektni, uviđavni. Lako se uklapate u svaku okruženje, bilo poslovno, bilo prijateljsko. Bićete maksimalno posvećeni radnim obavezama i veoma uspješni u svemu čega se dotaknete. Svi cijene vašu požrtvovanost i marljivost. Ne volite da vam neko postavlja različite uslove i da utiče na vaš poslovni ritam. Vas samo treba pustiti, jer na taj način dajete najbolji dio sebe.
LJUBAV: Moguće je zanimljivo poznanstvo preko svakodnevnog okruženja ili ćete upoznati šarmantnu osobu preko posla. Djeluje da ipak nećete preći okvire društveno prihvatljivog ponašanja. Razlog tome može biti i nedovoljna inicijativa ove osobe, ali i vaš naizgled hladan, nezainteresovan stav. Nema pretjerano drastičnih promjena za zauzete. Osjećate novi emotivni nemir, ali ne želite da se povjeravate pred osobom koja vas analizira. Vi ste dovoljno hrabri da prihvatite novi izazov. Partner primjećuje na vama promjene, ali ne želi ništa da vas pita, pustiće vas da vrijeme učini svoje.
ZDRAVLJE: Maksimalno ste posvećeni poslu, previše se umarate i neredovno jedete.

VAGA
POSAO: Došli ste do zaključka da vas neke kolege ne vide na pravi način i da ne postoji baš poštovanje prema vama sa svih strana. Niste zadovoljni zbog toga, ali ste naučili da se nosite sa ljudskom sujetom. Postoje različite zamjerke koje upućujete svojoj okolini, ali kritika ne donosi pozitivan odjek. Bolje je da sa riječi pređete na djela i kažete šta sve očekujete od svojih saradnika. Dosta ste tolerisali neke postupke, pa i nerad, vrijeme je da pokažete i drugu stranu svoje ličnosti. Možda će se pojedinci zainteresovati i sagledati vašu pravu prirodu, jer niste džabe postavljeni na tu poziciju.
LJUBAV: Niste sasvim sigurni da li neko od vaših prijatelja pokušava da flertuje sa vama ili pogrešno tumačite nečije ponašanje. Zbunjeni ste i polako počinjete da tu osobu gledate drugim očima. Oslonite se na svoju intuiciju, jer vas ona uvijek vodi na pravi put. Neko vas dovodi u neprijatnu situaciju. Osjećate emotivnu dilemu i pokušavate da sagledate najbolje riješenje. Želite da ugodite osobi do koje vam je stalo. Ipak, neka vam je na umu da ste vi sami sebi prioritet i da prvo morate povesti računa o svojim osjećanjima. U svemu umijete da nađete zlatnu sredinu, pravu mjeru.
ZDRAVLJE: Izvjesni su problemi sa lošom cirkulacijom u nogama, pogotovo kod starijih pripadnika ovog znaka.

ŠKORPIJA
POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, moguće je da planirate kraći poslovni put. Period je veoma povoljan za sklapanje saradnje sa nekim iz susjednog grada, mjesta. Prijaju vam odlasci na poslovne sastanke u drugi grad. Nekada vam je potrebno da se izmjestite i da upoznate nove osobe. Veoma ste uspješni u realizaciji svojih zamisli. Primjećujete da se događaji na poslovnoj sceni odvijaju pod neobičnim okolnostima. Sačuvajte prisebnost duha i pokušajte da se uklopite u nove uslove poslovanja. Sada nije vrijeme da inistirate na svojim idejama.
LJUBAV: Iako ste u vezi, postoji jedna zanimljiva osoba koja nekako okupira vaše misli. Jasno vam je da je i ona zaniteresovana za nešto više, daje vam pozitivne signale. Dobro razmislite da li ćete na kraju odlučiti da ostanete vjerni svom partneru. Monotonija u vezi vas je dovela u situaciju da se zainteresujete za drugu osobu. Na početku će vam biti interesantno, kasnije ćete uvidjeti da stvari nisu onakve kakve su vam se činile. Zapamtite, izvor pozitivne energije i dobrog raspoloženja dobijete u svojoj porodici i u odnosu sa bliskom osobom. Uživajte uz drage osobe.
ZDRAVLJE: Moguća je upala grla. Krajnici su svakako osjetjivi, kao i respiratorni sistem.

STRIJELAC
POSAO: Povoljna faza u kojoj možete da očekujete priliku za poslovni pomak. Konačno se neke stvari jasnije vide i vi polako kreirate svoje ciljeve i prioritete. Moguće je da i dalje čekate neki važan dokument. Sada je prilika da konačno završite sve pravne poslove, kao i zaostalu dokumentaciju. Ponekad je teško procijeniti različite aspekte koji utiču na poslovnu klimu. Potrebna je prava umiješnost da donesete pravu odluku. Ukoliko želite da zaštitite svoje poslovne interese, prihvatite nečiju asistenciju. Svjesni ste da ne možete sve završiti sami u zadatom roku.
LJUBAV: Veoma povoljna faza za novo ljubavno poznanstvo pod neobičnim okolnostima. U pitanju bi mogla da bude osoba povezana sa inostranstvom ili neko ko živi tamo. Upustićete se u vezu bez mnogo razmišljanja. Kasnije se to može pretvoriti u ozbiljan odnos, a partner će inicirati i vaš odlazak kod njega. Lakše vam je da određenu odluku ili odgovornost prepustite svom partneru, ali često se nalazite u situaciji da nemate mnogo izbora. Partner u određenim trenucima nije zainteresovan da preuzme odgovornost. Pokazuje dozu nezainteresovanosti, što je zabrinjavajuće.
ZDRAVLJE: Došlo je vrijeme da se malo više pokrenete kada je u pitanju fizička aktivnost.

JARAC
POSAO: Povoljna faza traje i na vama je da je iskoristite na najbolji mogući način. Može se reći da prosto blistate u svojoj profesiji, svi se ugledaju na vas. Svjesni ste koliko vrijedite, u stanju ste od nadređenih da tražite povišicu, ali i promjenu radnog mjesta. Veoma ste lukavi i umijete da se zauzmete za svoje interese. Prinuđeni ste da se pomirite sa određenim uslovima koji nisu po vašoj volji. Ali, mudrost je prepoznati povoljan trenutak za uspješnu akciju i prilagoditi se na različite poslovne saradnje. Budite strpljivi, jer se upravo takva prilika ukazuje u ovom mjesecu.
LJUBAV: Postoji jedna misteriozna osoba koja vam se nekako neprimetno uvukla pod kožu. Iako ni sami niste toga dovoljno svjesni, sve više mislite na nju. Inače, niste osoba koja lako podliježe nečijim čarima. Moguće da je došao pravi momenat ili je posrijedi njegov šarm. Postoji izvjestan rizik da se radi o nekome ko nije slobodan. Prije no što započnete bilo kakav odnos, raspitajte se, doznajte kakav je njegov pravi status. Ukoliko zanemarite nečije potrebe, osjetićete kontra efekat. Sve što se dešava ima svoju uzročno – posljedičnu vezu. Partner neće dugo patiti zbog vaše nepažnje.
ZDRAVLJE: Tokom ove nedelje ste prilično optimistični i radite na tome da povratite svoju unutrašnju snagu i mir.

VODOLIJA
POSAO: I dalje traje relativno povoljan period za vas. Ovo je posljednji čas da neke važne stvari riješite i dovršite. Nemojte da odugovlačite da budete pasivni, nego iskoristite priliku dok je još tu. Ništa što možete da uradite danas, ne ostavljajte za sutra. Kasnije nećete moći. Velika upornost u kombinaciji sa pozitivnom energijom djeluje kao uspješna formula u odnosu sa saradnicima. Djelujete neumoljivo kada se raspravlja o poslovnim interesima. NIko ne može da vam izađe ” na crtu “. Veoma ste edukovani po tom pitanju i u stanju ste i dalje da se informišete po tom pitanju.
LJUBAV: Svakodnevno srećete u prolazu jednu zanimljivu osobu, ali se još uvijek niste zvanično upoznali sa njom. Njena pojava vas intrigira i polako skupljate hrabrost da joj priđete. Povoljan dan za prvi kontakt je nedelja. Određene okolnosti natjeraće vas da promijenite svoje mišljenje, ali ne treba da žurite sa ishitrenim odlukama. Budite realni u procjenama i ne dozvolite da vas u početku vode samo emocije. Pažljivije analizirajte svog partnera. Ukoliko ste u vezi, partner želi da obavi sa vama ozbiljan razgovor. Njegov prijedlog će vas oduševiti, a vaš odnos će biti podignut na viši nivo.
ZDRAVLJE: Moguće je da ćete imati većih problema sa niskim pritiskom i generalno padom energije krajem ove nedelje.

RIBE
POSAO: Mnoge važne radne zadatke sada privodite kraju. Sve ono što ste čekali da ostvarite vam polako dolazi. Ako ste kojim slučajem bez posla, sada možete dobiti dugo očekivanu ponudu i solidno radno mjesto. Sve dolazi na svoje mjesto, kao i uvijek, samo je potrebno strpljenje. Sjajno se snalazite u novoj poslovnoj ulozi i imponuje vam podrška koju dobijate. Poslodavaci su svjesni vaših mogućnosti, inteligentni ste i snalazite se u svakoj prilici. Naročito ste vješti u ilegalnim poslovima, niko vam ne može ući u trag. Učinite sve što je potrebno da iskombinujete različite ciljeve.
LJUBAV: Tokom mjeseca vas očekuju zanimljiva dešavanja na emotivnom polju. Možete da očekujete promjene ukoliko ste slobodni. Oni koji su u brakovima polako podižu tenziju u komunikaciji sa partnerom. Ukoliko uskoro ne obavite iskren razgovor, može doći do većeg udaljavanja, ali i sukoba zbog svake sitnice. Ukoliko ste u vezi, partner očekuje vašu emotivnu privrženost. Ponekad je dovoljno da se sporazumijete pogledima i toplim osmijehom. Nema razloga da postavljate suvišna pitanja. Svjesni ste osjećanja koja vladaju u vašem odnosu,treba samo snažno da se zalažete da ih održite.
ZDRAVLJE: Moguće je da vas muči nešto sporija probava, ali to lako možete riješiti ako promijenite način ishrane.

(IZVOR: Naj portal)

About Post Author

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.