MJESEČNI HOROSKOP ZA JUNI 2021: Šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, zdravlju? - Glas Regije

MJESEČNI HOROSKOP ZA JUNI 2021: Šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, zdravlju?

Nije učitano

Foto: Pixabay.com

Juni je mjesec u kojem iz toplog proljeća ulazimo u vrelo ljeto, može da znači samo jedno – ovo je pravo vrijeme za putovanja i nove ljubavi. Mjesečni horoskop vam poručuje da se opustite i prepustite uživanju.

OVAN
POSAO: Juni je dobar period za putovanja i trgovinu na veliko. Ovan koji se bavi špedicijom imaće sreće da napravi dobre ugovore koji su predodređeni za budućnost, ne samo za ovaj mjesec, već za period tokom cijele godine, pa i dalje. Ovdje je važno da se ne gubi optimizam, jer je skoro nemoguće biti gubitnik.
Novac vam je opsesija tokom ovog perioda pa ćete morati da se dobro organizujete kako ne biste trošili vrijeme uzalud. Ovan koji traži posao za stalno vjerovatno ga neće naći, ali bi trebalo da prihvati sve što mu se nudi na kratko ili povremeno.
LJUBAV: Ovnovi u braku ili dužoj vezi imaju zadatak da naprave kompromis sa partnerom. Biće to mjesec ljubavi, nježnosti, iskušenja. Potrebno je biti strpljiv, ne odustajati od prave ljubavi. Ženski pripadnici ovog sazviježđa biće u prilici da urade nešto posebno na emotivnom polju, a to je svakako tajna za sve nas. Muški Ovan ima mogućnost za tajnu vezu, posebno pred kraj mjeseca.
ZDRAVLJE: Očekujte bolje zdravlje, a sam tim i imunitet. Ipak, mnogi Ovnovi znaju da u ovom periodu imaju problem sa grlom, a često ih prate i hronične upale, kašalj, posebno alergije. Savjetuje se alternativno liječenje puno čajeva biljnog porijekla, a posebno žalfija može djelovati iscjeliteljski. Sredina mjeseca je najosjetljiviji period za zdravlje.

BIK
POSAO: Sada je šansa da se stabilizujete i da počnete da razmišljate o novim planovima za naredni period. Povezanost sa inostranstvom je evidetna, a posebno ćete imati susret sa muškom starijom osobom koja će vas uvesti u svijet velikih korporacija. Morate da očuvate svoje veze i dostojanstvo, a prije svega svoju intuiciju koju koristite u svakoj prilici. Novac vam je imerativ, ali morate da čuvate svoje zalihe, jer neće vam biti lako u drugoj polovini mjeseca kada imate aspekat da uložite u posao koji nije za vas.
LJUBAV: Vi ste zemljani znak, ali zbog svoje pomalo spore prirode volite da imate pored sebe često osobe mnogo brže od vas samih. Jedna osoba u znaku Blizanaca će vam pomoći da se stabilizujete i pronađete svoj put ljubavi. Ovo bi moglo da bude interesantno i pokreće jednu zaista veliku i snažnu energiju koja ima priliku da pruži rezultat jake i uspješne veze tokom mjeseca, pa i u budućnosti. Bikovi u braku ili vezi imaju šansu da se stabilizuju do kraja mjeseca. Veza i komunikacija mogu biti loši, ali pomoć prijatelja i savjet jednog Ovna može biti od velike koristi za vašu zajednicu.
ZDRAVLJE: Osetljivi ste na viruse. Imunitet vam je oslabljen, pa ćete morati da pijete prirodne sokove i prirodne antibiotike.

BLIZANCI
POSAO: Za sada vam predstoje samo veliki planovi i ideje. Morate da se stabilizujete kako biste bili u prilici da tu svoju zamisao ispratite na realnom nivou. Potrebni su vam saradnici kako biste pokrenuli posao. Ne možete sve sami ovoga puta, pa ćete napraviti jednu veliku reorganizaciju posla i pokrenuti sve oko sebe. Početak mjeseca će biti otežan, ali kako idete dalje, tako ćete ići naprijed i novac će stizati sve brže i u većoj količini. Trebalo bi da sarađujete sa osobama koje su povezane sa Istokom, jer vam tamo leži veliki uspjeh i sve će biti bolje ukoliko prihvatite njihov talas saradnje.
LJUBAV: Blizanci u braku ili vezi mogu pokazati izvjesni problem u komunikaciji sa partnerom. Zapravo, to se dešava i mjesec dana unazad, ali sada je potrebno da budete uz partnera i date podršku jedan drugom. Sigurno je da ćete provesti jedan period zajedno, posebno ako idete na zajednički ljetni odmor. Slobodni Blizanci imaju šansu da upoznaju novu ljubav u svom okruženju ili je već to poznanstvo zaživjelo, pa sada kao prijatelji mogu polako da razmišljaju o vezi i ljubavnoj energiji.
ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor. Skloni ste prehladi i nazebu, a najviše vam stradaju bubrezi, oči i sinusi. Često ne vodite računa o svom zdravlju, posebno ako idete ovog meseca na letovanje.

RAK
POSAO: Rak ima sreće kada je posao u pitanju jer mu njegova neiscrpna energija neće dati mira i stalan rad. Važno je biti aktivan, ali žurba će učiniti svoje i nećete imati vremena za sebe. Druga polovina mjeseca može biti pomalo loša i kada su novac, finansije i ulaganja u pitanju. Sve se dešava sa razlogom jer morate napraviti radikalnu promjenu, posebno morate postaviti stabilne temelje sa nadređenima. U sukobu ste sa autoritetom i to nije dobro za dalji poslovni angažman. Sarađujte sa vatrenim znakovima, posebno sa Strijelcem ili Ovnom koji mogu biti od velike pomoći.
LJUBAV: Za Rakove u braku ili vezi, stanje na emotivnom nebu se poboljšava. Vjerovatno ste imali noći i dane koji su bili hladni i prazni bez riječi, ali se sada situacija mijenja i vi možete polako da uđete u stabilniji period. Za one koji su sami, mjesec juni može biti veliki izazov jer novu ljubav srećete negdje daleko. Vjerovatno ćete provoditi dane i sate na internetu i tražiti idealnu ljubav ili ćete zbog posla putovati i upoznati nekog ko će vas zainteresovati. Lijepi I romantični trenuci su pred svim pripadnicima ovog sazviježđa i trebalo bi da uživaju.
ZDRAVLJE: Planete u junu će Raku omogućiti više aktivnosti ili bar potrebu da se aktivirate. Iako ste neko ko konzumira mnogo hrane, posebno slatko, moraćete taj višak šećera da izbacite na aktivniji način, nikako sedenjem i grickanjem ispred televizora. Zelenu, žutu i narandžastu hranu uvrstite u svoj jelovnik, posebno kupus, praziluk i brokoli a od voća narandže, jabuke i banane.

LAV
POSAO: Juni je mjesec kada dobijate nove saradnike sa kojima možete da ostvarite san o velikom privatnom poslu. Osobe Ovan i Jarac su idealne za vas i treba negdje da slijedite njihovu intuiciju i njihovu strategiju poslovnosti kako biste uspjeli u svojim idejama. Samo posao u inostranstvu u ovom mjesecu može da vam pomogne. Usmjerite se na posao koji znate da radite i nemojte da se okrenete nekim navodno lakim zaradama, jer sve je to zamka. Vi ste sposobni za sve i polako koračajte svojim putem. Veći novac dolazi u drugoj nedjelji mjeseca.
LJUBAV: Za one koji su u braku ili u vezi, juni može pomalo biti mjesec razdvojenosti. Vaš posao čini da budete hladni ili nedovoljno bliski i otvoreni. Potrebno vam je da provodite vrijeme sa partnerom kako biste popravili situaciju. Pred kraj mjeseca stepen bliskosti raste. Slobodan Lav ima krila koja je raširio i kreće u pobjede. Idealna ljubav kažu postoji u pjesmama i bajkama, ali Lav zna da ona postoji u realnosti. Susret sa osobom koja ima dara za umjetnost, sport, rad sa djecom biće idealni spoj.
ZDRAVLJE: Prva polovina meseca i može biti aktivna, ali druga polovina meseca nije dobro pokazana kroz aspekte. Lenjost, preterani hedonizam su velika opasnost za ovo sazvežđe. Samo kretanje leči sve.

DJEVICA
POSAO: Prva polovina mjeseca je jako uspješna u poslovima usluga. Spremni ste sve da radite i uradite za dobar posao i za ljude koji rade sa vama. Na polju posla očekujte nagle preokrete u saradnji sa drugima i u odnosu sa nadređenima Ukoliko ste privatnik onda ćete mijenjati posao ili dobiti još jednu ponudu. Bilo bi dobro da se posvetite javnosti i da više reklamirate svoj rad, djela i proizvode koje prodajete. Novac zarađujete u periodu između 13. i 17. i 21. i 25. juna. Djevice koje traže posao mogu imati uspješan period od treće nedjelje u mjesecu.
LJUBAV: Teško je do ljubavi, ali borite se kao i uvijek. U prvoj polovini mjeseca možete očekivati i raskid, svađe, prepirke, nerazumijevanje. To je sve teško za jednu Djevicu da prihvati, ali bolji dani dolaze tek pred kraj mjeseca, kada možete obnoviti jednu staru vezu. Dosta dvoumljenja, dosta razmišljanja da li da se nastavi, ali bićete i više nego sretni da se taj neko vrati. Druga polovina mjeseca biće značajna za one koji su u braku ili vezi. Ako je bilo tenzije, sada je vrijeme da se stvari smire i pokrenete ljubav i strast.
ZDRAVLJE: Potreban vam je vazduh i priroda. Djevica ima problem sa šećerom jer ne troši energiju na pravi način, a nervoza i glukoza rastu. Hrana je lijek, a kretanje, vježbe, sport – iscjeljenje.

VAGA
POSAO: Dobar je period za sve Vage koje žele da napreduju ili pokažu svoj talenat. Imaćete priliku da otputujete u inostranstvo i da tamo napravite jako dobar posao koji vam može biti odskočna daska za cijelu 2021. godinu. Vaša hrabrost i entuzijazam su zaista toliko veliki da možete da pomjerite brda i planine. Vagama koje nisu zaposlene stiže planetarna pomoć. Treba da sarađujete sa osobama iz vašeg kvaliteta, tačnije iz kardinalnog kvaliteta znaka, Ovan, Jarac, Rak, Vaga ili sa osobama u znaku Lava, Škorpije i Bika.
LJUBAV: Potrebna vam je stalna podrška partnera, a često osjećate da ste bez toga. Ako iko može da ima taj osjećaj, onda će to sigurno da ima jedna Vaga. Po aspektu možete da računate na nepovjerenje partnera, ali morate da se stabilizujete kako biste držali i dalje sve u svojim rukama. Posebno Vage u braku ili vezi moraju biti obazrive u komunikaciji sa partnerom, jer će jedino tako moći da poprave odnose. Za one koji su sami, to će uskoro biti davna prošlost jer vam se na putovanju smiješi nova ljubav.
ZDRAVLJE: Obratite pažnju na način ishrane. Ovo je period kada su Vage naklonjene
najlakšem i najbržem gojenju.

ŠKORPIJA
POSAO: Aspekti ovog mjeseca će vas tjerati da radite i to prekovremeno, kao i da se okrenete poslovima koji traže akciju, ali novac vam stiže ipak iz inostranstva. Možete biti zaneseni nekim poslom koji izgleda kao laka zarada, ali vam je savjet da u sve što ulazite budete oprezni. Važno je da slušate svoju intuiciju i to će biti pravi pogodak za vaš poslovni uspjeh. Druga polovina mjeseca donosi poziv ili saradnju sa stranim investitorima. Pazite šta potpisujete. Pokušajte da sarađujete sa Djevicom ili sa osobom u znaku Jarac.
LJUBAV: Veoma ste skloni tajnim vezama, što posebno važi za one koji su već u braku ili u dužoj zajednici. Sklonost ka strastima i zaljubljenosti vas “kida” i nikako ne možete da se zaustavite. Trebalo bi da imate pored sebe prave prijatelje kako bi vam otvorili oči ili vas usmjerili da ne ostanete “slijepi kod očiju”. Za one koji nisu u vezi, javlja se šansa da se stanje popravi sa novim poznanstvom i to vjerovatno na putu koji ima veze sa poslom. Imaćete veoma zanimljiv i dinamičan mjesec kada su emotivna dešavanja aspektovana. Vjerujete u ljubav sa Ovnom, Djevicom ili drugom Škorpijom, koja u vama budi ludu strast.
ZDRAVLJE: Skloni ste akutnim upalama. Čuvajte donji stomaka, posebno zonu lumbalnog dijela. Mlade Škorpije moraju kod specijaliste ginekologa ili urologa.

STRIJELAC
POSAO: Od samog početka mjeseca imate povoljne aspekte koji mogu podići nivo zarade, ali vas u principu zanima i sam posao koji radite jer volite promjene, uzbuđenja i putovanja. Komunikaciju koju vi imate sa drugima to možemo nazvati savršenim, jer ste u prilici da dobijete zaštitu sa neba i da napravite posao stoljeća. Mada, pazite na novac od druge polovine mjeseca, iako imate sreće. Oni Strijelci koji su nezaposleni imaće podršku jednog Bika ili Blizanca koji mogu da pomognu i budu pokretači dobrog poslovnog projekta.
LJUBAV: Ako ste u braku ili vezi, opet vas muči ili podiže tajna veza. Nekako kao da ne možete bez toga. Teško da vam se neko iskreno svidi i pokrenete neku realnu priču. Morate više vjerovati u sebe. Izgledate kao da ste se utopili u svoju već dobro poznatu slobodu. Teško da ćete naći smiraj pored jedne osobe. Strijelci koji su sami, mada to je realno teško sresti u ovom periodu, mogu očekivati poznanstvo sa Rakom, Bikom ili Vagom.
ZDRAVLJE: Držite se dobro i zdravo. Mars kroz vaš znak daje pojačanu aktivnost, pa ćete to koristiti kao lijek, a oni Strijelci koji pate od kukova, kostiju, bolova u kičmi ili vratu trebalo bi da idu na fizikalnu terapiju.

JARAC
POSAO: Ne bi trebalo da ulazite u konflikte ili započinjete posao sa osobama sa kojima se ne slažete. Često želite sve odjednom, ali to ne ide tako. Loši aspekti planeta neće dati ni novac ni uspjeh u karijeri, ali i to je kratkog daha. Već od desetog juna možete očekivati bolju klimu. Važno je da ne ulažete novac ni u šta u prvoj polovini mjeseca zbog gubitaka i loših ljudi. Ne žurite, vrijeme radi za vas. Bolji period slijedi od kraja mjeseca.
LJUBAV: Emotivno ste sazreli za ozbiljnu vezu, mada ste poljuljani avanturama i to često. Ako ste u braku ili vezi morate biti oprezni sa finansijama jer vam nisu naklonjene, ni vama ni partneru, pa će to biti razlog svađe. Bolje je da uživate u nekim malim stvarima koje “život znače” nego da se stalno vrtite u krug oko sitnica koje vas u nekoj suštini blokiraju. Ako ste sami onda je za vas druga polovina mjeseca kada možete biti maštovitiji i emotivniji, nježniji za ljubav i za prijem iskrenih osjećanja. Rak, Ribe, Škorpija su idealni partneri u ovom periodu.
ZDRAVLJE: Nije ništa novo ako ste opet prehlađeni. Niste pažljivi, često se hvalite jakim zdravljem, a onda sve to nekako preko noći jednom temperaturom padne. Više vitamina, minerala, kretanja i vazduha.

VODOLIJA
POSAO: U junu ćete biti istaknuti na svim poljima, kako na poslu sa saradnicima, tako i na socijalnom nivou. Važno je kako ćete praviti dogovore i šta potpisujete. Uglavnom posao ne mora da bude stresan niti treba da ga mijenjate, ali morate nešto u okviru njega da promijenite. Vaši prijatelji i saradnici su ovoga puta na vašoj strani, tako ćete biti u prilici da se stabilizujete i pokrenete.
Novac će vam dolaziti nekim novim, čudnim putem. Stoga budite stabilni i trudite se da uložite u prave stvari. Posebno će vam druga polovina mjeseca biti interesantna jer će vam se pojaviti osoba koja će ponuditi nešto novo da radite, a vi ćete naravno prihvatiti, jer jedino tako možete da pobijedite svoj unutrašnji nemir koji je stalno prisutan kada je posao u pitanju.
LJUBAV: Ovo je period stabilnosti za sve one koji su u braku ili vezi. Vi volite napetost jer vas stres zapravo i pokreće. Uran je planeta iznenađenja, pa ne znamo kakvo nas to iznenađenje čeka, lijepo ili loše, malo ili veliko, ali intuicija i vizija ovog znaka zna da prepozna situaciju. Ljubavi će biti i nema straha kada je o njoj riječ. Slobodne Vodolije kojih ima u većini, potrudiće se da preokrenu situaciju na bolje, a poslije desetog u mjesecu mogu očekivati zanimljivo poznanstvo sa osobom koja se bavi edukacijom drugih. Imate dobar odnos sa vatrenim znakovima.
ZDRAVLJE: Premor koji stalno osjećate je nešto što ne prestaje, ali je to više od loše energije. Čuvajte se loših misli, liječite se pozitivnim afirmacijama.

RIBE
POSAO: Prva polovina mjeseca je odlična. Morate dosta toga da uradite i bićete na pravom putu do uspjeha. Pazite na novac od 17. juna jer ste skloni naglom trošenju, bez razmišljanja. Pojaviće vam se osoba koja nije dobar saradnik, ali ćete vi biti zaneseni i misliti da je to neko “pravi”.
Posavjetujte se sa Ovnom ili Bikom i sa Jarcem, oni su dobri prijatelji i neko ko zna da pruži pravi poslovni savjet. Inače, ovog mjeseca bavite se uslugama, saobraćajem, organizacijom, pripremate zabavu i program za mlade. Imate inspiraciju za bolji život. Ljudi oko vas to cijene možete biti veoma nagrađeni za neke nove ideje koje pružate. Ribe koje traže posao mogu tražiti djelatnost gdje će se baviti nekim radom koji podrazumijeva istraživanja ili putovanja.
LJUBAV: Vama odgovaraju osobe iz vodenog i zemljanog elementa. Možda ćete sa Djevicom ući u ozbiljnu vezu ako ste sami, a ako niste, a sreli ste se Djevicom, onda je moguća tajna veza koja realno neće trajati dugo, jer su emocije suviše jake da bi bila tajna. Ukoliko ste, pak, upoznali Škorpiju, ona ne želi ni da čuje da je druga a kamoli da pristane na tajnu vezu. U svakom slučaju lijep period pun dinamike je dobar za uspavane Ribe.
ZDRAVLJE: Emotivna preosjetljivost može da ugrozi pojedine organe, posebno rad želuca ili žuč. Krećite se više i ne razmišljajte negativno.

 (IZVOR: Naj portal)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *