MALOLJETNIK NAPRAVIO HAOS U STANARIMA: Ukrao taksi, sletio s puta i potpuno slupao vozilo - Glas Regije

MALOLJETNIK NAPRAVIO HAOS U STANARIMA: Ukrao taksi, sletio s puta i potpuno slupao vozilo

Nije učitano

Foto: SrpskaInfo/Ustupljena fotografija

Nesvakidašnja saobraćajna nesreća dogodila se juče na području Stanara, kada je maloljetnik sjeo za volan taksi vozila i zatim izazvao saobraćajnu nesreću, potvrđeno je za Srpskainfo.

UPolicijskoj upravi Doboj su rekli da su obavili uviđaj saobraćajne nezgode u mjestu Cerovica, područje opštine Stanari, u kojoj je maloljetnik sa područja opštine Stanari taksi vozilom „škoda“ sletio s puta, prilikom čega je zadobio tjelesne povrede.

– Maloljetnik je tog dana oko 14 časova, iskoristio nepažnju vlasnika taksi vozila Lj.L. sa područja opštine Stanari, a potom je sjeo u njegovo vozilo i udaljilo se sa lica mjesta, gdje je ubrzo nakon toga, usljed neprilagođene brzine sletjeo sa kolovoza – rekla je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

Navedeni automobil se nalazio parkiran pored puta u mjestu Cerovica i bio je u pogonu, a vlasnik se nalazio na udaljenosti od oko 15 metara.

– U ovoj saobraćajnoj nezgodi maloljetnik je zadobio tjelesne povrede i ukazana mu je potrebna ljekarska pomoć, a potom je uz pratnju članova porodice odvezen na dalje liječenje u dobojsku bolnicu (Odjeljenje neuropsihijatrije) – pojasnila je Kerkezova.

(IZVOR: SrpskaInfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *