KRILO SLOGE U REPREZENTACIJI Đurđević: Želim da se dokažem selektoru - Glas Regije

KRILO SLOGE U REPREZENTACIJI Đurđević: Želim da se dokažem selektoru

Nije učitano

Rukometaši Bosne i Hercegovine su uveliko pripremaju za veoma važan duel u kvalifikacijama protiv Austrije u nedjelju.

Krilni rukometaš dobojske Sloge Vladan Đurđević napokon je dobio šansu da se pokaže novom selektoru Ivici Obrvanu.

– Godinama sam bio na širem spisku, a sad sam došao na okupljanje sa jednom željom, a to je da se dokažem novom selektoru i izborim za mjesto u timu. Svaki rukometaš želi da igra ovakve mečeve i to mi je dodatni motiv – istakao je Đurđević koji je ove sezone u sjajnoj formi.

Situacija u grupi nije nimalo laka, ali to nije obeshrabrilo ekipu.

– Momci su izuzetno raspoloženi, sigurno da je situacija trenutno teška, ali vidim da svi vjeruju da mogu da je preokrenu i da ekipa ipak izbori plasman na prvenstvo. Dok god ima šanse očekujem da se maksimalno borimo – dodao je rukometaš Sloge.

Ekipa će imati malo vremena da prihvati sve zahtjeve novog selektora.

– Sigurno da svaki selektor donosi nešto novo. Slični su treninzi kao kod našeg trenera Marija Kelentrića, koji je u stručnom štabu. Traži se maksimalan red i disciplina u igri i na nama igračima je da tu ispoštujemo. Istina je da imamo malo vremena, ali radimo veoma dobro i pored dva treninga dosta smo pažnje posvetili gledanju video snimaka i upoznavanju rivala. Austrija je kvalitetna selekcija koja ima odlične šutere i krila. Spremamo se za njih i nadamo se najboljem – dodao je Đurđević.

(IZVOR: Srpskainfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *