KOMPANIJA M:TEL UZ MLADOG TENISERA: Maksimoviću novčana podrška, direktorki Trivan potpis budućeg asa (FOTO) - Glas Regije

KOMPANIJA M:TEL UZ MLADOG TENISERA: Maksimoviću novčana podrška, direktorki Trivan potpis budućeg asa (FOTO)

Nije učitano

Kompanija m:tel odlučila je da listi sportista i klubova koje podržava priključi i tenisera Marka Maksimovića.

Mladi Dobojlija je nedavno osvojio završni masters za igrače do 16 godina, koji je održan u Monte Karlu, što je ogroman uspjeh, a predviđa mu se velika karijera.

Kako bi talentima, vrijednim i uspješnim mladim ljudima omogućili i olakšali nastavak profesionalne karijere, kompanija m:tel je odlučila da Marku obezbijedi novčanu podršku u vrijednosti od 20.000,00 KM, koja će upotpuniti njegov godišnji fond potreban za učešće na važnim i za njegovu karijeru presudnim turnirima.

Direktorka kompanije m:tel Jelena Trivan je poželjela Marku dobrodošlicu u “porodicu pobjednika”.

– Investicije Republike Srbije treba da se osjete na svakom koraku, a korist od m:tela treba da ima svaki građanin. Drago mi je da su predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović i Grad Doboj udružili snage da podrže Marka, a vidjevši poziv predsjednice da se u akciju podrške uključe i društveno odgovorne kompanije, mi smo odmah reagovali s ciljem da pomognemo Marku na putu do šampionskih titula. Kao kompanija koja dugo godina stoji uz najbolje sportske klubove i pojedince, ali i najvažnije kulturne institucije, zadovoljstvo nam je da smo u prilici da omogućimo Marku da ostvari snove i dostigne zvezde. Marko, želim ti dobrodošlicu u tim pobjednika – istakla je Jelena Trivan.

Maksimović je od direktorke kompanije m:tel na poklon dobio “Ajfon 13”, a na njenu molbu potpisao joj se na tenisku lopticu.

– Telekom Srbija je bio sponzor Novaku Đokoviću. Marko sada si član našeg tima i zamolila bih te da se potpišeš na lopticu. Tvoj potpis će vrijediti mnogo, ali ovu lopticu nećemo prodavati, ona će da zauzima posebno mjesto u ovoj kompaniji – dodala je Jelena Trivan.

Mladi teniser se zahvalio na podršci koju je dobio.

– Ova podrška sigurno će mi pomoći u daljoj karijeri. Zadovoljstvo mi je da sam osvojio najznačajniji turnir u konkurenciji do 16 godina u Evropi. Prezadovoljan sam svojom igrom i za mene je ovo bilo fantastično iskustvo. Zahvaljujem se kompaniji m:tel, kao i svim institucijama i ljudima koji su mi do sada pomogli – rekao je Marko Maksimović.

Nije učitano

Trener Denis Spahić o Marku i njegovom profesionalnom razvoju rekao je sljedeće:

– Zahvalio bih se i u svoje ime na dobrodošlici u ovu veliku kompaniju. Od samog početka, Marko je pokazivao nevjerovatan talenat. Sa 10 godina postao je šampion države, a sa 12 pored šampionata države osvojio je i mnoge značajne turnire na Balkanu. Tada sam njegovom ocu rekao da se radi o jednom od najboljih igrača na svijetu. Uz naporan rad i istrajnost, ostvarili smo odlične rezultate na koje smo svi ponosni. Sada slijedi prelazak sa juniorskog na profesionalni nivo gdje takođe očekujemo veliki uspjeh.

Marko Maksimović dolazi iz porodice u kojoj se čuvaju i njeguju prave vrijednosti društva.

Njegov otac Rastko koji ga podržava i prati na većini njegovih putovanja i turnira.

– Želim da zahvalim gospođi Trivan i kompaniji m:tel na podršci koja je stigla u pravi momenat. Sada nam je najvažnija podrška  kako bismo ispratili Markov profesionalni uspon. Saradnjom sa M:telom smo ušli u klub šampiona, a kada se dva šampiona udruže rezultat je još veći i jači. Markov mir i mir našoj porodici daju njegov trener, njegovi  prijatelji, navijači, nastavnici  i zajednica. Uspjesi koje ostvaruje su uspjesi svih onih dobrih ljudi koji stoje uz njega – poručio je Rastko Maksimović.

(IZVOR: Srpskainfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *