Jelena Trivić posjetila Modriču - Glas Regije

Jelena Trivić posjetila Modriču

Nije učitano

Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Jelena Trivić boravila je juče u radnoj posjeti opštini Modriča, saopšteno je na zvaničnom sajtu ove opštine.

„Na sastanku sa načelnikom Jovicom Radulovićem, njegovim saradnicima i predsjednikom Skupštine Milutinom Popovićem razgovarano je o prioritetnim projektima u narednom periodu, kao i mogućnosti da se određena pitanja važna za funkcionisanje lokalne zajednice nađu na razmatranju Narodne Skupštine.“, ističe se u saopštenju.

Radulović se zahvalio Trivićevoj na posjeti, upoznao je sa aktivnostima opštinske uprave u proteklom periodu, kao i budućim planovima.

„Bez obzira što imamo četiri poslanika iz Modriče, ja sam zamolio i Jelenu da pred Narodnom skupštinom kandiduje važne projekte za opštinu Modriča. Trenutno je to izgradnja obaloutvrde u Mjesnoj zajednici Modriča 4. Dobili smo uvjeravanja da su sredstva za izgradnju obezbijeđena, ali nas interesuje u kojoj je fazi projekat, jer je od krucijalne važnosti za opštinu Modriča“, istakao je načelnik Modriče.

Narodna poslanica je upoznala prisutne da je nedavno usvojena izmjena Zakona o slobodnim zonama. Istakla je da lokalne vlasti moraju imati saradnju sa republičkim, i da opštine u kojima se vlast ne poklapa sa republičkom ne smiju da trpe.

„Načelnika Radulovića poznajem od ranije, a danas sam se ponovo uvjerila u njegov predan pristup poslu, kao i njegovih saradnika. Zaista sam optimista i smatram da građani Modriče mogu da očekuju određene promjene“, izjavila je Trivićeva.

(IZVOR: modrica.ba)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *