Indirin stric progovorio o njenom odnosu prema porodici: "U početku sam je zvao, ali se ona nikad nije javljala na pozive" - Glas Regije

Indirin stric progovorio o njenom odnosu prema porodici: „U početku sam je zvao, ali se ona nikad nije javljala na pozive“

Nije učitano

Indira Radić rođena je u Dragalovcima, malom mjestu u blizini Doboja u Bosni i Hercegovini. Tamo je živjela sa roditeljima sve dok nije završila srednju medicinsku školu, a onda se odselila u Zagreb i zaposlila u bolnici.

Redovono je obilazila majku i oca, čak i kad je postala poznata. Međutim, posljednjih desetak godina ne dolazi u Dragalovce, otkad je preminuo njen otac Živko. Ovo je otkrio pjevačicin stric Novak Subotić, koji je svojevremeno njenoj porodici poklonio zemljište da sazidaju kuću u centru sela.

Ni njemu se, kaže, ne javlja već deceniju.

– Nije ona više Radić, nego Indira Subotić. Prije nego što je ona rođena, njen otac imao je kuću nekoliko kilometara gore. Kada se ona rodila, poklonio sam mu ovaj plac pored mene. Radio je u Doboju, odavde mu je bila bliža željeznička stanica za posao, ali i njoj je škola odmah preko puta. Dao sam mu zemlje, pa je on napravio kuću. Tu gdje je bila kuća njenog oca, sada je rudnik, kop. Ovu kuću ona nakon njegove smrti pokušava da proda, drži veću cijenu pa zato valjda još nije prodata, ali prodala bi ona ako bi bilo mušterija. Sada ovde niko neće da to kupi, svi idu iz sela dalje – otkriva njen rođak za “Kurir”.

– Moji sinovi su držali diskoteku i prodavnicu, pa je ona dolazila dva, tri puta da pjeva kod njih. Prvi put je bilo hiljadu ljudi, to je bilo krcato, svi su došli da je vide. Vole je ljudi iz našeg mjesta. Posljednji put je bila ovde kad joj je otac umro i napravila mu je sahranu. Majka Rosa je sa njom u Beogradu. U početku sam je zvao, ali se ona nikad nije javljala na pozive, pa sam prestao – zaključio je Indirin stric, prenosi Blic.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *