Horoskop za utorak, 28. mart - Glas Regije

Horoskop za utorak, 28. mart

Nije učitano

Foto: Pixabay.com

RAK GUBI POVJERENJE, VAGA TAKTIZIRA, JARAC RAZOČARAN…

OVAN
POSAO: Saradnici djeluju pozitivno na Vaše raspoloženje, imate dovoljno energije da se angažujete na različitim stranama. Osjećaj poslovne afirmacije i uspjeha, treba dodatno da Vas motiviše na akciju i pozitivne promjene u privatnom životu.
LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, planirajate ljubavni susret ili neki izlazak u društvu. Prijaće Vam romantična zabava u dvoje. Uživajte u lijepim stvarima.
ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima.

BIK
POSAO: Dopadaju Vam se nečije poslovne ideje, ali još uvijek niste sigurni u konačan ishod. Smišljeno odlažete trenutak za zvanično izjašnjavanje pred saradnicima i ostavljate otvorenu mogućnost za dodatnu provjeru.
LJUBAV: Nema razloga da sumnjate u nečije emotivne namjere zato što Vam nedostaju sve informacije. Nemojte potiskivati svoja osjećanja u drustvu osobe koju dobro poznajete.
ZDRAVLJE: Uzimajte vitamine.

BLIZANCI
POSAO: Pokušavate da nametnete svoj uticaj u društvu saradnika. Međutim, postoje neke situacije koje kao da prevazilaze Vaše profesionalno iskustvo.
LJUBAV: Raduje Vas nečije ponašanje i iskreni gest pažnje koji Vam se upućuje. Partner zna da Vas oraspoloži na pravi način ili da Vas rastereti od suvišnih briga.
ZDRAVLJE: Odlično se osjećate.

RAK
POSAO: Stalo Vam je da razrješite nove nesporazume, ali nemate dovoljno povjerenja u određene saradnike. Ponekad istina i pravda stižu sa izvjesnim zakašnjenjem, nema razloga da gubite vjeru u lični uspjeh.
LJUBAV: Upotrijebite svoje zavodničke manire i nemojte dozvoliti da Vas neko indirektno drži u svojoj sjenci. Pokažite da imate jaku volju i neke skrivene adute onda kada je to najpotrebnije.
ZDRAVLJE: Korigujte ishranu.

LAV
POSAO: Neočekivani preokreti dovode do toga da morate da prihvatite saradnju sa osobom u koju nemate povjerenja.
LJUBAV: Želite da pokažete svoje emocije i pažnja će Vam biti uzvraćena. Ne oklijevajte.
ZDRAVLJE: Vodite računa kada je u pitanju kardiovaskularni sistem.

DJEVICA
POSAO: Neko potvrđuje Vaša očekivanja u poslovnoj saradnji. Ipak ne budite suviše lakomisleni pred različitim saradnicima, jer nečije riječi ne predstavljaju dovoljnu garanciju za duži period.
LJUBAV: Djelujete zavodljivo i privlačno na svoju okolinu. Sreća je na Vašoj strani, sve dok postoji zajednička želja da sačuvate emotivnu bliskost.
ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

VAGA
POSAO: Velika upornost u ovom trenutku ne donosi u potpunosti pozitivan efekat u susretu sa saradnicima, stoga promjenite svoju prvobitnu taktiku. Potrebno je da dokažete svoje namjere, ali i da sačuvate dobar poslovni odnos.
LJUBAV: Ne možete lako da ubijjedite voljenu osobu, da promijeni svoje mišljenje ili odluku o nekim zajedničkim planovima koje imate.
ZDRAVLJE: Moguća temperatura.

ŠKORPIJA
POSAO: Imate dobre ideje i realnu procjenu, ali ne dobijate dovoljno očekivanu podršku u krugu saradnika. Neko postavlja pogrešna pitanja ili ima drugačije poslovne interese.
LJUBAV: Stalo Vam je da shvatite nečije emotivne namjere, ali postoje različiti signali koji Vas zbunjuju i ostavljaju neobičan utisak koji ne možete lako da protumačite.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

STRIJELAC
POSAO: Neko Vas indirektno opominje da promijjenite svoje ponašanje, ali Vi ne pridajete poseban značaj osobi za koju Vas ne vezuju zajednički poslovni interesi.
LJUBAV: Pažljivije razmislite o nečijim riječima koje djeluju vrlo dobronamjerno. Nema potrebe da birate pogrešnu ulogu ili da provocirate svog partnera na nove rivalske odnose.
ZDRAVLJE: Problemi sa kožom.

JARAC
POSAO: Razočarani ste nečijim ponašanjem i to Vam daje za pravo, da preispitate zajednički dogovor ili svoju ulogu u poslovnoj saradnji. Nema razloga da donosite ishitrene odluke.
LJUBAV: Postoji dobar povod da prihvatite nečiji poziv za susret ili izlazak koji će Vam prijati. Potrudite se da obradujete voljenu osobu u duhu nekih neobičnih ideja.
ZDRAVLJE: Kontrolišite pritisak.

VODOLIJA
POSAO: Zapetljali ste se u različite situacije koje prevazilaze Vaše znanje ili praktično iskustvo. Najbolje je da se distancirate od svega što moze da Vam prouzrokuje novu neprijatnost.
LJUBAV: Potrebno je da prihvatite istinu ili drugu stranu medalje koja Vam se manje dopada. Nema razloga da odlažete susret sa jednom osobom ili ono što je neizbežno.
ZDRAVLJE: Čuvajte grlo.

RIBE
POSAO: Okolina pozitivno reaguje na Vaše ideje i neko Vas podstiče na aktivnu ulogu ili na dodatno stvaralaštvo. Važno je da ne ističete svoje poslovne ideje, bez dobrog povoda.
LJUBAV: Ponekad u ljubavnom odnosu priželjkujete više nego što je moguće dobiti, ali nema razloga da se žalite na voljenu osobu. Prihvatite sve ono što dobijate.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate. 

(IZVOR: Naj portal)

About Post Author

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *