Horoskop za utorak, 19. septembar - Glas Regije

Horoskop za utorak, 19. septembar

Nije učitano

BLIZANCI TAJANSTVENI, VAGA PUNA IDEJA, RIBE SJEDE NA DVIJE STOLICE…

OVAN
Posao: Osjećate se dosta dobro u svojoj koži. Osjećate i potrebu za timskim radom pa ćete upravo tom inercijom biti vođeni.
Ljubav: Ušuškanost prema partneru možete da shvatite kao polje Neptuna, gdje postoji mnogo želja ali i ne konkretne realizacije. Šta će se desiti to zavisi isključivo od vas.
Zdravlje: Pijte više tečnosti.

BIK
Posao: Želja vam je da idete jednom utabanom stazom ne razmišljajući konkretno koliko novca možete za to da dobijete. Budite dovoljno skoncentrisani na svoje zadatke i možete imati fantastične rezultate.
Ljubav: Još nije vrijeme da promijenite svog partnera. Nemate jasan put, kojim bi išli u nešto sasvim novo. Jedna Škorpija misli na vas.
Zdravlje: Imali ste i lošijih dana.

BLIZANCI
Posao: Veliki rad i trud će se isplatiti. Smatrate da ste se mnogo umorili i da bi bilo dobro da pravite češće pauzu u radu, kako bi se na vrijeme odmorili.
Ljubav: Uporno sanjate jednog Raka. Ne smijete da pređete granicu i da iskažete svoje emocije jer možete nekoga svojim postupcima da povrijedite. Ostajete, ipak, tajanstveni.
Zdravlje: Vrtoglavica.

RAK
Posao: Ozbiljan poslovni problem je već malo duže kod vas prisutan, ali mu niste pridavali mnogo pažnju. Osjećate da ćete mnogo toga riješiti u periodu pred nama.
Ljubav: Osjećate vrtoglavicu pri pomisli na jednu osobu u svom okruženju. Morate da budete pribrani kada je u pitanju vaša emocija prema osobi sa kojom možete otpočeti tajnu ljubavnu vezu.
Zdravlje: Loša cirkulacija.

LAV
Posao: Isuviše dobro poznajete situaciju u svom okruženju da ćete poželjeti da tako ostane već duže vrijeme jer osjećate veliku pobjedu u onome što trenutno radite.
Ljubav: Niste od onih koji pate zbog ljubavi. Imate svoje momente, kada vam se dese malo lošiji aspekti, ali ne toliko negativni da počnete da se pitate, da li je sve u redu. Strpite se malo.
Zdravlje: Skloni ste alergijama.

DJEVICA
Posao: Pomalo ste radikalni i nepoželjni među kolegama jer iznosite određene tajnosti. Držite jezik za zubima sve dok ne prođu aspekti koji vas tjeraju da budete direktni.
Ljubav: Niste u lošem ambijentu pa i oni koji su duže u vezi. Novih dešavanja zasigurno ima, ali ne u onoj mjeri u kojoj vi zapravo priželjkujete.
Zdravlje: Zapustili ste se.

VAGA
Posao: Ukoliko trgujete sa strancima ne odustajte od projekta. Donosite odlične ideje, ali vam aktivnost trenutno loše stoje.
Ljubav: Niste se baš pokazali na emotivnom polju pa smatrate da neke detalje morate drugačije da postavite od trenutne situacije. Svađa sa partnerom je moguća.
Zdravlje: Povišen holesterol.

ŠKORPIJA
Posao: Bik vam zasigurno pomaže da dođete do svog cilja. Nije sve tako loše kao što ste mislili koliko se ovdje uviđa mnogo bolja solucija za neko vrijeme i vi to znate pa idete inercijom pobjednika u narednom periodu.
Ljubav: Nije vas prošla ljubav prema jednom biku. U suštini ste zaljubljena osoba koja neće to i da prizna. Kontradiktorni ste.
Zdravlje: Abdomen vam je slab.

STRIJELAC
Posao: Pružate veliku podršku jednom Jarcu, koji to zna da cijeni. Nije sve tako loše kao što vam izgleda ali ćete zasigurno morati da uradite brdo posla.
Ljubav: Vaš emotivni segment je zadovoljavajući u onoj mjeri u kojoj se potrudite. Vidite i sami gdje sve ovo vodi i koliko je vama polje emocija doslovno dobro skoncentrisano.
Zdravlje: Pazite na digestivni trakt.

JARAC
Posao: Vaša praktična strana je trenutno na lošem položaju i ne možete da iznesete ideje koje ste odavno već pokušali. Retrogradnost planeta vas dezavuiše i okreće u pogrešnom pravcu.
Ljubav: Volite da flertujete, ali ste još uvijek suzdržani na polju emocija. Nije loša ideja da planirate večernji izlazak sa društvom.
Zdravlje: Imate jače lupanje srca.

VODOLIJA
Posao: Budite dovoljno skoncentrisani i ne pokušavajte da odustanete od trenutne ideje. Možda aspekti nisu najbolji trenutno, ali vrijedi sačekati nešto bolju priliku.
Ljubav: Komotnost prema jednom raku je isuviše uočljiva i niko nema pravo da vas vuče za rukav i priča da to nije za vas. Imate svoje ja i to je najvažnije u vašem odnosu sa partnerom.
Zdravlje: Ukoliko ste hronični bolesnik, budite oprezniji.

RIBE
Posao: Kolege uviđaju da vi sjedite na dvije stolice. Podijelite dio svog kolača i ostalim članovima vaše grupe i budite otvoreniji za saradnju.
Ljubav: Zvijezde poručuju dodatni oprez za ono što ste naumili sa jednom Škorpijom da izvedete. Smatrate da ste odličan par.
Zdravlje: Pazite se oštrih predmeta.

(IZVOR: Naj portal)

About Post Author

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *