Horoskop za subotu, 29. maj - Glas Regije

Horoskop za subotu, 29. maj

Nije učitano

Rak uvodi promjene, Djevica prijateljstvo pretvara u ljubav, Ribe prati sreća…

OVAN
POSAO: Očekuje vas povoljan period za poslove koji se tiču elektrotehnike, računara ili inženjerstva. Moguće je da ćete ostvariti značajan pomak i uspjeh.
LJUBAV: Ukoliko ste u braku, primjećujete pozitivne promjene kod partnera. Ako ste slobodni, očekuje vas novo zanimljivo poznanstvo. Prvi ćete prići toj osobi i započeti komunikaciju.
ZDRAVLJE: Probava vam je osjetljiva. Izbjegavajte masnu ili prezačinjenu hranu, pijte dovoljno tečnosti.

BIK
POSAO: Pred vama je poslovno putovanje na kojem možete da ostvarite uspjeh. Idu vam od ruke poslovi vezani za trgovinu. Možete da očekujete ostvarenje sasvim solidne zarade.
LJUBAV: Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa osobom koja je rođena u znaku Raka. Nova dešavanja vam slijede. Uskoro ćete ući u vezu u kojoj ćete oboje biti sretni.
ZDRAVLJE: Manja ukočenost u leđima je moguća ali nemate veće zdravstvene probleme.

BLIZANCI
POSAO: Imate dovoljno sreće i upornosti kojim god poslom da se bavite. Očekuje vas i finansijski dobitak. Sve ide baš onako kako ste se nadali da hoće.
LJUBAV: Sigurni ste u svoje emocije prema partneru sa kojim ste konačno kreirali jako lijepu atmosferu. U budućnosti vas očekuje još mnogo lijepih dešavanja koje ćete proći zajedno.
ZDRAVLJE: Bez ikakvih problema. Osjećate se dobro i nemate ni jedan razlog za brigu.

RAK
POSAO: Ukoliko sarađujete sa Vodolijom, možete da očekujete veoma povoljan dan i lijepa dešavanja na poslu. Imate generalno dobar odnos sa svojim kolegama i saradnicima.
LJUBAV: Riješili ste da unesete manje promjene u svoj odnos sa partnerom i da tako malo poboljšate atmosferu između vas. Očekuje vas veoma zanimljivo i romantično veče.
ZDRAVLJE: Prijao bi vam odmor. Razmislite o tome da odete na neko putovanje.

LAV
POSAO: Moguće je da je sada vaš temperament presudan za dešavanja vezana za polje posla. Odluke koje donosite zavise sada isključivo od vaše impulsivnosti.
LJUBAV: Osjećate se zapostavljeno ili je vaš partner otputovao negdje daleko. Vrijeme je da se malo pozabavite sobom. Ima vremena i za lijepa emotivna dešavanja u budućnosti.
ZDRAVLJE: Prijaće vam neki vid mentalne relaksacije i rekreacije kako biste se oslobodili nervne napetosti.

DJEVICA
POSAO: Pred vama je povoljan dan u kom ćete imati maksimalnu podršku i pomoć svog poslovnog okruženja. Ako danas prezentujete neku svoju ideju ona će biti odobrena.
LJUBAV: Dopada vam se jedna osoba sa kojom imate dugo poznanstvo i neki vid prijateljskog odnosa. Moguće je da ćete uskoro preći tu granicu i postati više od prijatelja.
ZDRAVLJE: Bez problema na ovom polju danas. Pred vama je pozitivan dan.

VAGA
POSAO: Očekuje vas prilika za poslovno unaprjeđenje. Svakako je vrijeme da iskoristite pozitivne aspekte i da se maksimalno posvetite svom poslu i obavezama.
LJUBAV: Ne biste trebali da imate sumnje i nedoumice po pitanju budućnosti sa trenutnim partnerom. Vas dvoje možete biti veoma sretni u braku. Ako ste slobodni, lako flertujete.
ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža. Posjetite nekog stručnjaka na ovom polju koji vam može pomoći.

ŠKORPIJA
POSAO: Ukoliko sarađujete sa inostranstvom ili nekim slučajem planirate preseljenje tamo, odličan je period za vas. Možete da očekujete da će vam se desiti splet pozitivnih okolnosti.
LJUBAV: Prija vam osjećaj slobode i mogućnost izbora koju imate. Uživate u neobaveznim susretima i flertu. Još uvijek niste sasvim spremni za neku emotivnu i značajnu vezu.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate. Imate sasvim dovoljno energije i pozitivno ste raspoloženi.

STRIJELAC
POSAO: Finansijska situacija vam je sasvim stabilna i to vam odgovara. Nemate nikakve probleme na polju posla. Možete da budete maksimalno opušteni.
LJUBAV: Nije vam lako da otvorite svoje srce ka osobi koja vam se dopada jer imate strah da ćete biti povrijeđeni. Ne treba da brinete jer ona ipak ima iste želje i emocije kao vi.
ZDRAVLJE: Ako ste u prethodnom periodu imali neke zdravstvene probleme lako ćete ih riješiti.

JARAC
POSAO: Možete da očekujete dosta sreće u javnim nastupima, izlaganjima ili prezentacijama bilo koje vrste. Današnji dan je povoljan za obraćanje publici ili rad u javnosti.
LJUBAV: Ukoliko imate partnera, očekuje vas veoma pozitivan dan tokom kojeg ćete maksimalno uživati u nježnostima i romantici. Ako ste slobodni, moguće je poznanstvo preko posla.
ZDRAVLJE: Povoljan je dan za vas. Ne očekuju vas veći problemi ili tegobe.

VODOLIJA
POSAO: Očekuje vas veoma dinamičan i zanimljiv dan na poslovnom planu. Moguće je da ćete naučiti nešto novo. Sa svakim iskustvom koje stičete, sposobniji ste i bolji.
LJUBAV: Znate da možete da se oslonite na svog partnera i sasvim ste sigurni u ljubav koju imate. Pred vama je povoljan dan. Ako ste slobodni dolazi poznanstvo preko prijatelja.
ZDRAVLJE: Slijedi vam rješenje nekog problema. Iz dana u dan imate sve bolju situaciju.

RIBE
POSAO: Ukoliko budete računali na faktor sreće danas – neće vas iznevjeriti! Očekuje vas izuzetno pozitivna poslovna situacija! Moguć je i neki sasvim iznenadni dobitak.
LJUBAV: Ako ste slobodni, danas ćete upoznati osobu koja vas ne inspiriše samo fizički već i duhovno. Sa njom možete da ostvarite veoma značajan odnos u budućnosti.
ZDRAVLJE: Provjeravajte krvni pritisak za svaki slučaj iako ne bi trebalo dabude većih problema.

(IZVOR: Naj portal)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *