Horoskop za subotu, 22. maj - Glas Regije

Horoskop za subotu, 22. maj

Nije učitano

Foto: Pixabay.com

Biku promjene, Škorpija sklona skandalima, Jarac sprema iznenađenja…

OVAN
POSAO: Važno vam je da vas ljudi iz poslovnog okruženja prihvate kao originalnog i veoma aktivnog pojedinca. Želite da ostavite što bolji utisak i da sve impresionirate.
LJUBAV: Niste zainteresovani za ozbiljnu ljubavnu priču ili neku veliku romantiku. Sloboda vam je važnija od svega. Trenutno ste u takvoj životnoj fazi.
ZDRAVLJE: Problemi sa urogenitalnim traktom koje ste imali su sada iza vas i osjećate se sve bolje iz dana u dan.

BIK
POSAO: Možete da očekujete da će vam se na poslovnom planu dešavati neke velike i drastične promjene u narednom periodu. Konačno će doći do značajnih preokreta koje ste očekivali.
LJUBAV: Maksimalno ste se posvetili voljenoj osobi i ništa manje od toga ne očekujete zauzvrat. Očekuje vas lijep period kada je u pitanju emotivno polje.
ZDRAVLJE: Imunitet vam je oslabljen, pa se potrudite da povećate unos vitamina kroz namirnice.

BLIZANCI
POSAO: Niste zainteresovani za neke dugoročne saradnje, više ste raspoloženi za honorarne i kratkotrajne poslove sa brzom isplatom. Nemate mnogo strpljenja danas.
LJUBAV: Očekuju vas veliki preokreti kada je u pitanju polje emocija. Mnoge stvari su potpuno nepredvidive. Ipak, možete da računate na to da ćete se na kraju dana osjećati dobro.
ZDRAVLJE: Ubrzan tempo vam prija. Odgovara vam da budete što aktivniji na svim poljima danas.

RAK
POSAO: Ukoliko imate neke nedoumice vezane za poslovno polje, moguće je da će vam neka osoba iz vaše porodice pomoći da ih riješite. Pred vama su odgovori na neka pitanja.
LJUBAV: Vaše emocije nisu iste kao prije, nešto se u vama promijenilo i sada težite novim i drugačijim dešavanjima na ovom polju. Moguće je da ste jednostavno sazreli.
ZDRAVLJE: Ne biste trebali da očekujete veće probleme kada je u pitanju polje zdravlja.

LAV
POSAO: Brzo pričate i brzo radite. Djelujete kao veoma dinamična ličnost koja je uvijek u pokretu. Vaši saradnici mogu mnogo toga da nauče od vas.
LJUBAV: Niste raspoloženi za okolišanje i duga udvaranja, već jasno osobi koja vam se dopada stavljate do znanja šta želite. Možete da očekujete da će ona uzvratiti istom mjerom.
ZDRAVLJE: Sinusi su vam osjetljiviji nego inače pa povedite računa, iako većih problema ne bi trebalo da bude.

DJEVICA
POSAO: Oscilacije na ovom planu vas ponekad brinu, a ponekad ih doživljavate kao svojevrstan izazov u karijeri. Ne treba da strahujete jer ćete uspjeti da prevaziđete sve što vam stane na put.
LJUBAV: Na neki način je ugrožena stabilnost vaše emotivne veze ali čini vam se da se neke stvari ipak mogu popraviti. Potrebno je samo da sa partnerom iskreno porazgovarate.
ZDRAVLJE: Povećan apetit. Moguće je da su vam jednostavno potrebni veći izvori energije.

VAGA
POSAO: Poznati ste kao osoba miroljubive prirode i kao neko ko teži kompromisima. Važno vam je da na svim poljima imate harmonično stanje, pa to važi i za poslovno polje.
LJUBAV: Konačno ćete donijeti odluku kojom ćete sebe osloboditi negativnih emocija. Dolazite do velikih i važnih dešavanja a najljepši trenuci na ovom polju vam tek slijede!
ZDRAVLJE: Povišen krvni pritisak bi mogao da vam stvara manje probleme, pa povedite računa o tome.

ŠKORPIJA
POSAO: Intuitivno dolazite do nekih zaključaka koji vam na poslovnom planu mogu biti od značaja. Nemate strah od promjena. Možete da očekujete veoma izazovan period.
LJUBAV: Skloni ste tajnim vezama i ponekad i ljubavnim skandalima. Malo je reći da je stanje na ovom polju za vas turbulentno. Ipak, to vas zabavlja i dobro se osjećate zbog toga.
ZDRAVLJE: Moguće je da imate višak energije i da bi vam prijala fizička aktivnost.

STRIJELAC
POSAO: Niste zainteresovani za posao, već za odmaranje i uživanje. Pred vama je veoma opušten dan u kom slušate samo sebe. Možete da se opustite.
LJUBAV: Očekuje vas prilika da ostvarite neko zanimljivo poznanstvo sa novom osobom koju ćete upoznati preko kruga prijatelja. Dolazi vam šansa za prijatna i lijepa dešavanja.
ZDRAVLJE: Potrebna vam je relaksacija bilo kog tipa. S vremena na vrijeme ste skloni problemima sa napetosti.

JARAC
POSAO: Imate neke neobične prijedloge koji ipak mogu biti veoma pozitivni za vaše poslovno okruženje. Vaše ideje će se ovaj put pokazati kao veoma učinkovite.
LJUBAV: Veoma brzo mijenjate svoje ponašanje prema partneru i od osobe koja je djelovala hladno postajete neko ko je spreman na sve izazove. Imate za nju još puno iznenađenja.
ZDRAVLJE: Imate mnogo snage. Dobro se osjećate u svojoj koži i zdravlje je odlično!

VODOLIJA
POSAO: Vi ste avanturista, osoba koja se ne plaši bilo kakvih rizika i spremni ste na neke neobične poslovne poduhvate. Možete da očekujete da će vam se hrabrost isplatiti.
LJUBAV: Tražite partnera koji ima otvorena shvatanja kao i vi. Ne možete da budete sa nekim ko vas ograničava. Potrebna vam je osoba sa veoma širokim pogledom na svijet.
ZDRAVLJE: Izbjegavajte alkohol. Potrudite se da ne podliježete bilo kakvim porocima.

RIBE
POSAO: Očekuju vas promjene na polju finansija koje će vam uljepšati raspoloženje. Možete da se nadate da će vam danas sve ići od ruke i da će atmosfera biti veoma pozitivna.
LJUBAV: Imate neke unutrašnje dileme i nesigurnosti koje morate da prevaziđete da bi vaš odnos sa voljenom osobom mogao da postane bolji i kvalitetniji u budućnosti.
ZDRAVLJE: Zadovoljni ste svojim životom i iz vas isijava neka pozitivna energija. 

(IZVOR: Naj portal)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *