Horoskop za subotu, 18. mart - Glas Regije

Horoskop za subotu, 18. mart

Nije učitano

Foto: Pixabay

OVNOVI BIJESNI, DJEVICAMA DAN ZA VELIKE ODLUKE, STRIJELAC SE OSLOBAĐA OKOVA…

OVAN
Posao: Ukoliko ste u neprilici na polju posla kroz koju već duže vrijeme prolazite, ne budite u panici ukoliko uvidite da nije sve baš na onom nivou koji vam se nudi. Sutra ćete već imati mnogo bolju situaciju. Prema tome, pokušajte svoj bijes da iskanališete na nekom drugom nivou, makar kroz težak rad.
Ljubav: Vi ste slobodnog duha i nećete dopustiti da vam neko pokvari dojam o onome što trenutno imate. Cijenite drugu polovinu onoliko koliko vas u suštini pušta da samostalno donosite odluke.
Zdravlje: Imaćete povremeno povišen krvni pritisak.

BIK
Posao: Ne zaboravite da završite sve svoje obaveze za danas. Bićete u malo rastrzanoj poziciji, koju niste očekivali. Povremeni pritisak koji osjećate dovodi do loših vibracija na nekom nivou, pa ste pomalo i rasijani.
Ljubav: Imate na umu da ste se konačno otvorili i da ste neko ko će brzo iskazati ljubav i ono što vam je na srcu. Isto tako se uviđa i veliko hlađenje od ove ideje.
Zdravlje: Glavobolja.

BLIZANCI
Posao: Kolebljivi ste inače po prirodi. Ovaj put pomalo i djetinjasti. Ne zaboravite da se svijet ne vrti oko vas i pokušajte da se fokusirate na makar jednu aktivnost danas, kako ne biste gubili vrijeme na nebitne stvari u vašem polju posla.
Ljubav: Ukoliko ste sami ne očajavajte, ovo je samo malo lošiji period i nešto što vam se dešava kao sudbina. Postoje razne lekcije, a ova je posebna koju danas polažete kao jedan test izdržljivosti.
Zdravlje: Povremeno se odmarajte.

RAK
Posao: Dosta ste intuitivni pa ni danas neće izostati ova vaša karakterna crta. Bićete okruženi ljudima koji vam energetski neće prijati. Povremeno ćete se udaljavati od grupe kako biste punili baterije, a sebe ne dovodili do iscrpljivanja.
Ljubav: Partner je uz vas i podrška koju vam pruža je od velikog značaja. Pokušajte da se povremeno opustite u zagrljaju osobe koja je pored vas.
Zdravlje: Pazite na predio oko bubrega.

LAV
Posao: Radite na sitno i to vam predstavlja veliki problem. Hoćete mnogo više ali vi kao da ne dopuštate da se konkretno nešto više desi nego što se samo plasira trenutno. Ne dopuštate informacijama da dođu do vas. Budite pomalo prilagodljivi.
Ljubav: Djetinjasti ste, a to i partner primjećuje. Nemate mjeru kada su konkretne stvari u pitanju, koliko ste ponekad spremni mnogo više da date.
Zdravlje: Naglašena srčana aritmija.

DJEVICA
Posao: Imate odličan stav. Ukoliko donosite danas važne odluke u tom bolje da iskoristite ovu energiju planeta. Ovakav dan se neće još dugo ponoviti. Budite dovoljno skoncentrisani na zadatak, kako bi što bolje prošli ovaj put.
Ljubav: Ne želite da se bavite ljubavnim temama, koliko sa trenutnim poslovnim aranžmanima. Možete na ovom polju da razočarate jednu osobu, pa se povremeno distancirajte u svojim izlivima bijesa na drugu polovinu.
Zdravlje: Gastritis.

VAGA
Posao: Poslovna situacija danas nije loša osim što se izdvajate iz grupe i volite individualno da nastupate. Tim bolje da se na vrijeme ogradite od timskog rada i pokušate da se postavite kao individualac. U suprotnom dajete dvojaku sliku o sebi, a to je pomalo loša ideja.
Ljubav: Možete osjetiti napad ljubomore povremeno kada je vaš partner u pitanju. Nećete odustati od nečega što vam se protežira u emotivnom smislu jer mislite da zaslužujete mnogo toga.
Zdravlje: Loša vam je krvna slika.

ŠKORPIJA
Posao: Ukoliko se budete prihvatili novih ideja bićete u mogućnosti da se ipak vratite na onu vašu već ustaljenu praksu, jer imate mišljenje da iskačete iz kolosijeka ukoliko prihvatite prvu ideju.
Ljubav: Strastvenost od strane partnera je velika i vi osjećate veliku vatru ali ne i veliku akciju. Pokušajte bar vi da budete direktni kada je u pitanju polje ljubavi.
Zdravlje: Možete imati bolove u predjelu abdomena.

STRIJELAC
Posao: Ukoliko ste student koji treba da ovih dana polaže ispit imaćete mnogo sreće. Niste svjesni nečije ideje da vam pomogne. Biće vam drago da se oslobodite trenutnih okova i uspjećete da zavolite ono što vam pričinjava trenutno veliku muku.
Ljubav: Niste sami i to vam je dovoljno. Nećete se raspliniti nad emocijama, koje primate koliko ćete biti spremni da se prilagođavate partneru na vama svojstven način.
Zdravlje: Imate veliku zaštitu benefika.

JARAC
Posao: Karijera na koju mnogo pažnje polažete nije zadovoljavajuća po vašem mišljenju. U suštini ste samokritični. Ne dopuštate da vam se uputi ni kompliment. Isuviše ste gordi, ali sve je to dio vašeg karaktera na kome treba da poradite.
Ljubav: Partner vam je pomalo otporan na vaše sugestije. Pokušajte ovo da shvatite kao jedan vaš odraz u ogledalu.
Zdravlje: Kostobolja jer imate nedostatak emocija.

VODOLIJA
Posao: Volite da kopirate nečiji rad. Sviđa vam se kako to drugi rade. Međutim, sa ovim stavom možete imati problem, jer ne uviđate da ste samo u velikom minusu što se ovoga tiče. Pokušajte još uvijek da ostanete originalni kada su vaši stavovi u pitanju.
Ljubav: Imate nekoga na umu. Problem je samo u tome što se vi niste konkretno odlučili da učinite bar prvi korak. Bićete možda isuviše pasivni.
Zdravlje: Vrtoglavica.

RIBE
Posao: Imaćete poteškoće da završite započeti posao. Nisu sve aktivnosti baš u većoj mjeri toliko jednostavne, već zahtijevaju mnogo više truda i zalaganja. Bar imate veliko znanje i to vam je veliki plus.
Ljubav: Isuviše ste u fokusu nametljive osobe na koju ste odavno prestali da mislite. Neko iz prošlosti se vraća u vaš život na velika vrata.
Zdravlje: Višak tečnosti ćete izbaciti iz organizma, pa možete da odahnete u neku ruku. 

(IZVOR: Naj portal)

About Post Author

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *