Horoskop za srijedu, 30. juni - Glas Regije

Horoskop za srijedu, 30. juni

Nije učitano

Foto: Pixabay.com

Bik bez koncentracije, Lav napet, Strijelac preumoran…

OVAN
POSAO: Iako razmatrate da promijenite posao, osjećaj sigurnosti koje vam sadašnje mjesto pruža vam ne daje da se tako lako odlučite na taj korak.
LJUBAV: Niste baš sigurni šta tačno osjećate prema svom partneru, ali nemate ni snage ni odlučnosti da sada išta riješavate.
ZDRAVLJE: Gubitak apetita.

BIK
POSAO: Usljed manjka koncentracije i prevelikog umora pravite više grešaka nego obično. Danas vam je jedan od lošijih dana.
LJUBAV: Osjećate kao da vam je partner jedini čvrst oslonac u životu. Obratite pažnju da ne počnete da se oslanjate na njega toliko da ga previše opteretite.
ZDRAVLJE: Problemi sa niskim pritiskom.

BLIZANCI
POSAO: Danas ćete imati poteškoća da dođete do informacija koje su vam potrebne zbog čega ćete se osjetiti isfrustrirano.
LJUBAV: Trenutno stanje u vašoj vezi vam odgovara i ne želite da bilo šta mijenjate. Vaš partner se slično osjeća.
ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna.

RAK
POSAO: Dobro ste raspoloženi i želite da raširite dobru atmosferu na svoje poslovno okruženje. Čeka vas jedan pozitivan dan na poslu.
LJUBAV: Ukoliko ste danas započeli novu vezu, ona će biti dugotrajna i veoma značna. Možete se nadati lijepoj zajedničkoj budućnosti.
ZDRAVLJE: Osjetljiv predeo zglobova.

LAV
POSAO: Danas ste napetiji nego obično i skloni naglim i nepromišljenim potezima. Pazite da ne ugrozite neki važan poslovni poduhvat.
LJUBAV: Voljena osoba kao da vam ukazuje sve manje pažnje, što vas povrijeđuje i čini otvorenijim za neku paralelnu vezu.
ZDRAVLJE: Moguća je ukočenost.

DJEVICA
POSAO: Danas će vam smetati monotona atmosfera i rutina kojom se sve radi. Pokušaćete da napravite neke promjene.
LJUBAV: Ako ste u braku, možete da očekujete lijepo iznenađenje od svog partnera.
ZDRAVLJE: Provjerite nivo holesterola u krvi za svaki slučaj.

VAGA
POSAO: Danas ćete bez većeg pritiska obaviti i više posla nego obično. Dan vam je izuzetno povoljan na ovom polju.
LJUBAV: Moguće je da ćete spontano ostvariti neko poznanstvo koje će u daljoj budućnosti da preraste u značajnu vezu.
ZDRAVLJE: Odlično se osjećate.

ŠKORPIJA
POSAO: Ovo je dobar period za poboljšanje materijalne situacije. Moguće je da ćete imati više posla nego obično, ili ćete naći neku novu opciju da zaradite.
LJUBAV: Imate jako mnogo povjerenja u voljenu osobu i ona vas motiviše da radite na sebi da biste mogli da joj pružite istu podršku kao ona vama.
ZDRAVLJE: Izbjegavajte preteran unos šećera.

STRIJELAC
POSAO: Nagomilalo vam se previše posla od ranije, a i vaš umor se samo akumulira. Danas je najbolje da malo odmorite kako ne biste kolapsirali.
LJUBAV: Veoma ste zaljubljeni i misli o voljenoj osobi čine najveći dio vašeg dana. Jedino ste zabrinuti oko toga koliko je to uzajamno osiećanje.
ZDRAVLJE: Problemi sa glavoboljom.

JARAC
POSAO: Ne čekaju vas nikakve dodatne obaveze ili veliki preokreti. Na poslu će dan proteći krajnje mirno.
LJUBAV: Moguće je da vodite teške unutrašnje borbe sa sobom, ali ne želite da o njima iko zna. Pred drugima se pretvarate da je sve u redu.
ZDRAVLJE: Cirkulacija vam je malo slabija.

VODOLIJA
POSAO: Današnja atmosfera u radnom okruženju je prilično napeta i vi ste nervozniji nego obično.
LJUBAV: Moguće je da u vašem ljubavnom životu trenutno postoji više od jedne osobe, ali ni prema kome ne gajite baš iskrene emocije.
ZDRAVLJE: Povišen pritisak.

RIBE
POSAO: Moguće je da će doći do manjih promiena na radnom miestu sa kojima nećete biti baš zadovoljni. Ipak one neće ostaviti nikakve trajne posliedice.
LJUBAV: Ako ste zauzeti, provešćete lijep dan sa partnerom. Za one osobe rođene u ovom znaku koje su slobodne, danas je povoljan dan za nova poznanstva.
ZDRAVLJE: Ukočenost vas prati.

(IZVOR: Naj portal)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.