Horoskop za ponedjeljak, 31. maj - Glas Regije

Horoskop za ponedjeljak, 31. maj

Nije učitano

Bik impulsivno reaguje, Vaga vraća povjerenje, Strijelcu nesuglasice…

OVAN
POSAO: Očekuju vas važna dešavanja vezana za polje posla. Možete da se nadate i poboljšanju na polju finansija. Pred vama je period u kom ćete uspjeti da ostvarite svoje ambicije.
LJUBAV: Moguće je da čeznete za emotivnim promjenama. Iz jedne veze ulazite u drugu, bez mnogo razmišljanja. Ponašate se kao da vam se žuri i da nemate vremena za gubljenje.
ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Uz pravilnu dijetu se možete mnogo bolje osjećati.

BIK
POSAO: Moguće je da ćete neke odluke donijeti impulsivno i da ćete poslušati svoju intuiciju. Iako ste generalno veoma metodična i promišljenja osoba, sada ćete napraviti izuzetak.
LJUBAV: Uspjeli ste da izvučete važne emotivne pouke iz dešavanja vezanih za prethodni period, pa sada sa više iskustva možete nastaviti dalje. Nova poznanstva vam slijede.
ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor. Izdvojite dovoljno vremena i posvetite se sebi.

BLIZANCI
POSAO: Moguće je da danas nećete imati previše poslovnih obaveza i da ćete jednostavno moći da se posvetite sebi. Ne biste trebali da imate bilo kakve brige vezane za ovo polje.
LJUBAV: Ljubavna situacija je veoma zanimljiva jer se viđate sa nekom osobom tajno. Uživate u svakom trenutku sa njom. Pred vama je veoma romantičan period.
ZDRAVLJE: Moguće je da bi vam prijala masaža. Priuštite sebi neki užitak tokom ovog dana i bićete opušteniji.

RAK
POSAO: Moguće je da ćete imati veliki broj poslovnih obaveza i da ćete dobar dio toga moći da podijelite sa svojim kolegama od povjerenja. Pred vama je povoljan dan.
LJUBAV: Pokušavate da postanete opušteniji u odnosu sa voljenom osobom i da joj otvoreno pokažete svoje emocije. Postepeno razbijate sopstvene kočnice i vaš odnos napreduje.
ZDRAVLJE: Povećajte unos minerala kao što su kalcijum i magnezijum. Vodite računa o sebi.

LAV
POSAO: Poslovne promjene su pred vama ako je to ono što ste priželjkivali. Možete da računate na zanimljiva dešavanja. Važno je samo da preuzmete inicijativu u pravom trenutku.
LJUBAV: Nova ljubavna veza vam dolazi u toku današnjeg dana. U pitanju je osoba koju mjerkate već neko vrijeme i sa kojom biste mogli da imate veoma zanimljiv odnos.
ZDRAVLJE: Koža vam je osjetljiva. Štitite je od sunca i pružite sebi kvalitetnu njegu.

DJEVICA
POSAO: Možete da očekujete prilično opušten dan tokom kojeg nećete imati mnogo poslovnih obaveza. Povoljan je period za godišnji odmor i putovanja.
LJUBAV: Dopada vam se jedna osoba koja možda nije sasvim spremna da ima ozbiljnu vezu u ovoj fazi ali to ne znači da se ništa između vas ne može desiti. Važno je da imate strpljenja.
ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom koje ste ranije imali se polako smanjuju i bolje se osjećate.

VAGA
POSAO: Ukoliko očekujete neko važno rješenje ili odgovore po pitanju nekih svojih molbi i zahtjeva, pred vama je povoljan dan. Možete da se nadate novim informacijama.
LJUBAV: Moguće je da ste imali manje probleme sa ljubomorom i nepovjerenjem prema partneru, ali postepeno uspijevate da steknete više povjerenja i odnos se popravlja.
ZDRAVLJE: Izbjegavajte alkohol. Stvarajte zdravije navike i jačajte snagu svoje volje.

ŠKORPIJA
POSAO: Pred vama je prilika da napravite važne korake i promjene na poslovnom planu. Ako budete uspjeli da prepoznate pravi trenutak za neke poteze, možete da ostvarite značajne pomake.
LJUBAV: Ako budete iskreno rekli voljenoj osobi šta vam ne odgovara vezano za vaš odnos, ona će se potruditi da neke stvari popravi. Potrudite se da poradite na komunikaciji.
ZDRAVLJE: Preporuka je da povećate unos tečnosti i da pazite da ne dehidrirate.

STRIJELAC
POSAO: Imate dosta obaveza tokom današnjeg dana i dajete sve od sebe kako biste uspjeli da uradite sve u zadatom roku. Važno vam je da vas pretpostavljeni shvate ozbiljno.
LJUBAV: Očekuju vas manje nesuglasice sa voljenom osobom, ali ako budete imali dovoljno razumijevanja i fleksibilnosti sve ćete uspjeti da riješite. Pred vama je mogućnost pomirenja.
ZDRAVLJE: Prilično ste osjetljivi, pa povedite računa tokom današnjeg dana.

JARAC
POSAO: Ukoliko budete napravili manju grešku na polju posla, to vam neće niko uzeti za zlo. Očekuje vas šansa da ispravite neke stvari i da se iskupite na pravi način.
LJUBAV: Neočekivano ulazite u kontakt sa osobom koja bi mogla da bude vaša velika ljubav. Pred vama je veoma povoljan dan koji donosi jako lijepa dešavanja na polju emocija.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa aritmijom, pa obratite pažnju ako primijetite neke tegobe.

VODOLIJA
POSAO: Prati vas sreća tokom današnjeg dana, ne biste trebali da imate bilo kakve probleme ili komplikacije. Očekuje vas mogućnost da brže završite neke poslove.
LJUBAV: Pred vama je veoma povoljan period kada je u pitanju polje ljubavi. Možete da računate na zanimljiva dešavanja. Osoba koja vam se dopada će preuzeti inicijativu.
ZDRAVLJE: Odlično stanje na ovom planu vas očekuje. Nemate nikakve probleme na ovom polju.

RIBE
POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, moguće je da ćete uspjeti da ostvarite veoma značajan uspjeh. Pred vama je dan u kom možete imati otvaranje novih prilika.
LJUBAV: Sretni ste pored svog partnera. Ukoliko ste slobodni, onda je moguće poznanstvo na nekom javnom događaju. Pred vama je šansa da se predstavite u jako dobrom svjetlu.
ZDRAVLJE: Izbjegavajte pretjeran unos šećera. Važno je da dovoljno pazite na svoju ishranu. 

(IZVOR: Naj portal)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *