Horoskop za ponedjeljak, 17. maj - Glas Regije

Horoskop za ponedjeljak, 17. maj

Nije učitano

OVAN
POSAO: Pokušavate da pronađete rješenje za neki novo problem koji vam se pojavio na poslovnom planu. Imaćete uspjeha jer ćete dobiti pomoć od nekog dragog kolege.
LJUBAV: Nema potrebe da od voljene osobe skrivate razloge zbog kojih ste neraspoloženi. Budite iskreni prema njoj. Razgovorom ćete riješiti sve nedoumice koje imate.
ZDRAVLJE: Osjetljivi sinusi vam mogu stvarati manje probleme ali nema ozbiljnijih tegoba.

BIK
POSAO: Obratite pažnju na nove informacije koje ćete čuti danas. Ne dopustite da vam bilo šta promakne. Možete da očekujete da ćete saznati dosta važnih stvari.
LJUBAV: Možete da očekujete veoma lijep dan sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, žudite za promjenama i romantičnim dešavanjima. Uskoro vam dolazi novo poznanstvo.
ZDRAVLJE: Možete da očekujete sve bolje stanje na ovom polju čak i ako ste imali neke hronične tegobe.

BLIZANCI
POSAO: Očekuje vas generalno miran dan na poslovnom planu iako je ponedjeljak. Ne biste trebali da imate neke veće promjene ili pretjerano važna dešavanja danas.
LJUBAV: Teško vam je da se pomirite sa nekim dešavanjima iz prošlosti. Kao da još uvijek vodite borbu u sebi. Postepeno ćete doći do sve bolje situacije sa voljenom osobom.
ZDRAVLJE: Izbjegavajte pretjerano naprezanje. Današnji dan vam je povoljniji za odmor.

RAK
POSAO: Očekuje vas prilika da sa svojim saradnicima poboljšate odnos i da ostvarite malo bolju atmosferu na polju posla. Uskoro vam slijedi i bolja prilika za zaradu.
LJUBAV: Moguće je da još uvijek niste sasvim spremni za nove promjene na polju ljubavi… Emotivni ste i težite stabilnosti ali vam je sada potrebna samoća i druženje sa prijateljima.
ZDRAVLJE: Tokom današnjeg dana ne biste trebali da imate neke veće zdravstvene probleme.

LAV
POSAO: Očekuje vas dan tokom kog ćete imati dosta poslovnih obaveza. Može se reći da ćete biti konstantno u pokretu i da ćete biti veoma zauzeti ali pragmatični.
LJUBAV: Moguće je da imate nesporazume u komunikaciji sa voljenom osobom i da vam nije uvijek lako da nađete zajednički jezik. Ipak, uspjećete da nađete kompromis.
ZDRAVLJE: Nije pretjerano povoljan dan za fizičku aktivnost danas će vam više prijati relaksacija.

DJEVICA
POSAO: Možete da očekujete sretne okolnosti kada je u pitanju posao. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme. Očekuje vas prilika da ostvarite neku dodatnu zaradu.
LJUBAV: Moguće je da imate neku emotivnu nedoumicu ali i da ćete je prilično lako riješiti. Pred vama je period u kom možete da poradite na stabilizaciji odnosa sa voljenom osobom.
ZDRAVLJE: Malaksalost vas povremeno prati. Nemojte da izbjegavate redovne obroke.

VAGA
POSAO: Na polju privatnog posla nije baš sve idealno. Rješenje vam može doći sasvim neočekivano. Preko neke osobe iz porodice dolazite do materijalne stabilnosti.
LJUBAV: Imate česte rasprave sa voljenom osobom i nije vam lako da uvijek budete vi ona strana koja prva popusti. Ipak, najvažnije vam je da održite dobar odnos sa njom.
ZDRAVLJE: Preporuka je da povećate unos tečnosti i da se držite podalje od UV zračenja.

ŠKORPIJA
POSAO: Oko vas kruže razne glasine a vi niste sigurni u šta treba da vjerujete. Sačekajte neko vrijeme i samo će vam se pokazati. Najvažnije je da verujete svojim instinktima.
LJUBAV: Voljena osoba je na neki način postavila određene zahtjeve koje očekuje da ispunite. U narednom periodu je na ispitu vaša privrženost i poštovanje prema njoj.
ZDRAVLJE: Prijaće vam da što duže boravite u prirodi, na svježem vazduhu i da budete što aktivniji.

STRIJELAC
POSAO: Obratite pažnju na dešavanja na vašem polju finansija koje je sada veoma dobro postavljeno. Ako budete napravili prave korake, možete da računate na značajan pomak.
LJUBAV: Nije vam lako da pronađete osobu koja vam sasvim odgovara. Moguće je da jednostavno ni sami još uvek niste spremni za ozbiljnu vezu i d avam više prija flert.
ZDRAVLJE: Dobro zdravlje. Ne biste trebali da imate nikakve probleme na ovom polju.

JARAC
POSAO: Ne očekuje vas pretjerano važan dan za polje posla. Sve protiče sasvim mirno, bez većih trzavica, problema ili nerviranja. Moguće je da ćete i ranije otići sa posla kući.
LJUBAV: Povedite računa da budete diskreni povodom nekih dešavanja na emotivnom polju. Za sada će vam biti bolje ako sa voljenom osobom budete dijelili sve samo između sebe.
ZDRAVLJE: Odmarajte kada imate priliku. Potrebno vam je neko vrijeme da napunite baterije.

VODOLIJA
POSAO: Otvara vam se mogućnost da ostvarite velike ambicije koje ste imali u planu. Možete da očekujete veoma povoljan period za poslovno- finansijsko polje.
LJUBAV: Niste posvećeni voljenoj osobi jer ste okupirani poslom i nadate se da će ona ipak imati razumijevanja za vaše prioritete. Vaš odnos nije poljuljan i sve je sasvim uredu.
ZDRAVLJE: Povedite računa o zubima. Bilo bi dobro da posjetite stomatologa uskoro.

RIBE
POSAO: Putovanje koje planirate vam može donijeti značajan poslovni uspjeh. Očekuje vas odlično stanje i poslovne prilike kakve niste mogli ni da zamislite.
LJUBAV: Uživate u neobaveznim poznanstvima i flertu, niste zainteresovani za to da sa nekim ulazite u dublju emotivnu priču. Imate širok izbor kada je u pitanju emotivno polje.
ZDRAVLJE: Odlično se osjećate. Puni ste energije i prenosite dobro raspoloženje na ljude oko sebe.

(IZVOR: NajPortal)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *