Horoskop za ponedjeljak, 13. novembar - Glas Regije

Horoskop za ponedjeljak, 13. novembar

Nije učitano

Ovan
POSAO: Ne dozvolite da vas bilo ko požuruje, a i sami se pazite svoje brzopletosti. Ne mogu svi da budu zadovoljni, niti će ikada biti.
LJUBAV: Možete se odlučiti za ulazak u vezu sa osobom o kojoj razmišljate izvjesno vrijeme, a vjerovatno je vezana za vaš posao.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Bik
POSAO: Nemojte da pravite nagle promJene. Potrebno je da se prilagodite nekim okolnostima da biste došli do zacrtanog cilja. Kontrolišite sopstvene reakcije.
LJUBAV: Vrijeme je da se opustite i dozvolite voljenoj osobi da bude dominantnija u odnosu. Ako ste slobodni, udvaraće vam se osoba koju srećete svakodnevno.
ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima.

Blizanci
POSAO: Dešavanja na poslu su vezana za okolnosti koje će se mijenjati, a vi na njih nemate mnogo uticaja. Savjet je da se prilagodite i pritajite.
LJUBAV: Imate podršku voljene osobe, ali kao da ste se na to već navikli. Partner može pokazati nezadovoljstvo zbog nedostatka vremena koje provodite zajedno.
ZDRAVLJE: Odlično.

Rak
POSAO: Pokreće se dosta toga što ste priželjkivali u proteklom periodu. Nema razloga da sumnjate u sebe i da budete skromni.
LJUBAV: Može vas pokrenuti slučajno poznanstvo sa osobom koju dugo niste vidjeli. Prijatno ćete se iznenaditi ako do toga dođe.
ZDRAVLJE: Problem sa leđima.

Lav
POSAO: Naći ćete mnogo izgovora da stvari ne pomjerite sa trenutne tačke, ali griješite. Uz bolju organizaciju možete da napravite dobar posao.
LJUBAV: Na emotivnom planu se osjećate usamljeno, bez obzira kog ste statusa. Pokrenite svoju urođenu borbenost i pokažite stvari kojima ste nezadovoljni.
ZDRAVLJE: Važno je da se opustite.

Djevica
POSAO: Mnoge okolnosti će početi da se mijenjaju, a vašim grčevitim držanjem za ono što trenutno imate možete da propustite mnoge prilike.
LJUBAV: Dozvolite partneru da vodi igru u kojoj ćete se na kraju opustiti. Potisnuli ste svoju strastvenu stranu bez potrebe.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Vaga
POSAO: Poslovne okolnosti su povoljne za vas u ovom periodu. Jedino čega bi trebalo da se čuvate jeste vaša lakomislenost.
LJUBAV: U emotivnom dijelu, nemate razloga da budete nezadovoljni. Uživate u pažnji suprotnog pola, bilo da ste u vezi ili sami.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Škorpija
POSAO: Možete da budete kažnjeni za bilo kakvo eskiviranje odgovornosti i zato se suočite sa svim eventualnim problemima.
LJUBAV: Emotivno se situacija konačno popravlja. Odlučni ste i znate šta želite i šta vam je činiti. Dobar period je pred vama, iskoristite ga.
ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće.

Strijelac
POSAO: Potrebno je da i dalje ostanete strpljivi i završavate svoje obaveze na vrijeme. Koliko god da se ne slažete sa stavovima saradnika ili šefova ovo vam nije povoljan period za rasprave.
LJUBAV: Frustracije sa posla suviše utiču na vaš privatan život. Pokažite da vam je stalo i pokrenućete i partnera. Posao i poslovne probleme ne meštajte sa emotivnim životom.
ZDRAVLJE: Nervozni ste.

Jarac
POSAO: Nemojte da očekujete podršku drugih već završavajte samostalno ono što možete. Prije ćete vi biti podrška drugima, ali i u tom dijelu treba da budete odmjereni.
LJUBAV: Na emotivnom planu niste raspoloženi da nešto mijenjate iako i niste potpuno zadovoljni trenutnim okolnostima.
ZDRAVLJE: Čuvajte se povrede.

Vodolija
POSAO: Opteretili ste se poslovnim obavezama. Održite koncentraciju i završite ono što ste počeli ili ugovorili jer će od toga zavisiti i vaši dalji poslovi.
LJUBAV: Imate potrebu da se izolujete. Ovo možda neće shvatiti voljena osoba jer računa na vašu podršku i prisutnost.
ZDRAVLJE: Pokušajte da se opustite.

Ribe
POSAO: Nedostaje vam malo praktičnosti, naročito u komunikaciji sa saradnicima pa može doći do manjeg zastoja u realizovanju projekata.
LJUBAV: Bilo da ste slobodni ili zauzeti, imaćete mogućnosti za interesantne flertove. Naročito sa osobama koje su vam poznate.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

(IZVOR: Naj portal)

About Post Author

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *