Horoskop za ponedjeljak, 10. jun - Glas Regije

Horoskop za ponedjeljak, 10. jun

Nije učitano

Rak na distanci, Djevica okružena nezgodnim partnerima, Ribama se smiješi dobra zarada…

OVAN
Posao: Budite u trendu i pokušajte na neki način da preduhitrite aspekte koji mogu da vam naprave problematičnu situaciju. Pobjednik ste u duši pa se tako i danas ponašajte.
Ljubav: Tapkate u mjestu sa razlogom i postavljate se još uvijek kritički raspoloženo. Potrebno vam je opuštanje.
Zdravlje: Moguće da ćete imati povišen holesterol u krvi.

BIK
Posao: Dovoljno dobro radite svoj posao i nije problem u tome koliko u vašem stavu na određenim segmentima koji vas upozoravaju da treba da se više posvetite detaljima na koje do sada niste obraćali pažnju.
Ljubav: Škorpija je idealan partner i nema razloga da se opirete ili izvlačite zbog obaveza koje možda namjerno namećete sebi.
Zdravlje: Nemate veće tegobe.

BLIZANCI
Posao: Imate puno pravo da neometano riješite svoje probleme i da se na neki način dovedete do jako benefične energije koju ste naravno dočekali ovaj put potpuno u svom fokusu i na pravi način.
Ljubav: Nećete pokazati neko interesovanje za osobe suprotnog pola koliko ćete po tom pitanju biti otvoreniji za neko vrijeme. Oni koji su slobodni mogu biti iznenađeni nečijim pogledom.
Zdravlje: Imate pomalo problematičnu kostobolju.

RAK
Posao: Ne možete zaobići lošije aspekte koji vas upozoravaju pa poslušajte njihov savjet, koristiće vam. Upoznajte dovoljno sebe u segmentu finansija, jer će vam trebati možda veća promjena.
Ljubav: Mala problematika kod vas u vezi osobe koju volite je u tome što ste na nekoj distanci ili ste udaljeni, pa se naslućuju i velike iluzije na polju emocija.
Zdravlje: Vaši problem su više psihičke prirode.

LAV
Posao: Slobodno se upustite u zajednički poslovni poduhvat koji ćete imati jer ova saradnja definitivno donosi novac. Saradnici koji su rođeni u znaku Jarca ili Vodolije su iskreni prijatelji.
Ljubav: Na ovom polju je još uvijek na nivou pregovora kako između sadašnjeg tako i budućeg partnera, što važi za one slobodne.
Zdravlje: Ništa posebno neće remetiti vaš dan.

DJEVICA
Posao: Imate dosta neprijatne partnere ženskog pola ali u isto vrijeme dovoljno pouzdane jer su u poslu kojim se vi bavite dovoljno dugo da ne mogu da pogriješe. Volite nove izazove i u tome možete i da uživate ovaj put.
Ljubav: Vaša strast može dovesti partnera u neprijatnu situaciju jer ste u tajnoj ljubavnoj vezi. Budite dovoljno oprezni.
Zdravlje: Povremene mučnine ćete imati.

VAGA
Posao: Možete imati sukob sa jednim od roditelja ili sa nekim ko je dosta vezan za prostor gdje živite. Ovo proizilazi iz tenzije koju osjećate već neko vrijeme pa se savjetuje da budete popustljiviji prema dugim članovima.
Ljubav: Osoba rođena u znaku Strijelca bi mogla biti vaš favorit ovog puta. Niste još sigurni kako, ali srce ne možete da prevarite.
Zdravlje: Solidno.

ŠKORPIJA
Posao: Nije na odmet da se sa klijentima dogovorite o eventualnim detaljima na poslu koji vas okupira u posljednje vrijeme. Niste sami u poslovnoj situaciji kroz koju prolazite.
Ljubav: Partner povremeno gubi volju kada su zajednički aspekti života u pitanju. Morate da budete dovoljno strpljivi u onome što ste naumili da uradite.
Zdravlje: Problem sa vidom.

STRIJELAC
Posao: Imate dovoljno ideja kako da se sa klijentima dogovorite oko isplate i novog poslovnog aranžmana. Na neki način ste podstaknuti da više doprinosite a što se novca tiče kasnije naplatite.
Ljubav: Vaša ljubavna slika se pokazuje kao dosta hladna i nedovoljno otvorena. Morate da budete u žiži interesovanja za ono što imate da ponudite.
Zdravlje: Provjerite krvnu sliku.

JARAC
Posao: Okrećete se drugim ljudima i ovaj put ćete iskoristiti za nešto konkretnije postavljanje temelja vaših poslovnih mogućnosti. Dovoljno ćete se baviti odnosima sa javnošću kao i konkretnim rutinskim stvarima svakodnevice.
Ljubav: Energiju, koju imate donosi nešto solidno ljepšu sliku cijele situacije u kojoj se vaš partner nalazi. Privlače vas otvoreni tipovi.
Zdravlje: Problem sa stomakom.

VODOLIJA
Posao: Možda ste spremni više da radite iz nekog hobija nego konkretno klasični posao koji vam se na neki način nudi. Vaša priroda znaka vam daje pokretačku energiju i inicijativu. Bićete dovoljno fokusirani na ono čime se bavite.
Ljubav: Imaćete odlične aspekte za jedan žestok susret sa osobom koja je dosta dominantna i ratoborna.
Zdravlje: Probadanje u predjelu srca.

RIBE
Posao: Kojim god putem da krenete bićete dovoljno dobro plaćeni jer ulažete veliki trud za nešto za šta većina ljudi u vašem okruženju nije u stanju da izdrži i krene naprijed bez veće podrške.
Ljubav: Možete imati i dovoljno dobre aspekte za ulazak u brak. Bićete dovoljno otvoreni na emotivnom planu u svakom slučaju.
Zdravlje: Solidno.

(IZVOR: Naj portal)

About Post Author

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *