Horoskop za nedjelju, 7. mart - Glas Regije

Horoskop za nedjelju, 7. mart

Nije učitano

Foto: Pixabay.com

OVAN NAIVKO, LAV VELIKODUŠAN, STRIJELAC ZA KOMPROMIS…

OVAN
Posao: Isuviše ste lakovjerno prihvatili novi izazov, koji vam je iznenada došao. Možete biti neprijatno raspoloženi prema saradnicima, pa ne dopustite sebi da remetite svoje navike.
Ljubav: Uživate da se osamite i da budete u svom svijetu. Ne dopuštate da vam neko remeti mir i opuštenu atmosferu.
Zdravlje: Oprez hroničnim bolesnicima.

BIK
Posao: Polje privatnog biznisa vam daje odličnu soluciju, koju nećete zaobići tek tako. Možete da se osigurate sa novim poslovnim planom da će ići onako kako vi to budete željeli.
Ljubav: Popričajte sa jednim Rakom o svojim namjerama. Ovdje neko može vjerno da vas sluša i da vas čak i podrži.
Zdravlje: Solidno.

Blizanci
Posao: Morate da budete dosljedni svojim idejama, jer samo tako možete da izgurate na onom planu koji vam se odavno već dopao.
Ljubav: Pokušavate da riješite lošu situaciju u vašem ljubavnom odnosu, jer to možete samo vi.
Zdravlje: Zapustili ste se.

Rak
POSAO: Spremni ste na nove izazove, pa ćete se maksimalno za njih pripremiti. Sve dok vas niko ne sputava, osjećate pravo blagostanje.
LJUBAV: Danas ste jako lijepi i sebi i drugima i osjećate se slobodno. Partner vas obožava dok slobodni Rakovi danas mogu biti na meti posmatrača.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

Lav
POSAO: Danas ste velikodušni i prema tome nemojte biti sumnjičavi. Izbjegavajte osobe rođene u znaku Škorpije. Prijaće vam osobe u znaku Blizanaca.
LJUBAV: Slobodni Lavovi će danas osjećati još veću potrebu za zajedništvo, ali na konkretnom planu radite premalo. Zauzeti Lavovi će uživati u toplini doma.
ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima.

Djevica
POSAO: Previše je prostodušnosti za vas bilo u predhodnom periodu, pa do kraja dana ćete biti spremni da okrenete glavu.
LJUBAV: Na ljubavnom planu stara ljubav će pokušati da obnovi kontakt, ali motivi neće biti ljubavnog karaktera. Izbjegavajte sve mutne radnje!
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa pritiskom

Vaga
POSAO: Na poslovnom planu nove prilike i nove promjene, ali slušajte samo sebe. Ne očekujte podršku od osoba rođenih u znacima Ribe i Blizanci.
LJUBAV: Na ljubavnom planu ste svojeglavi i preanalitični. Opustite se danas jer nemate razloga da se opterećujete činjenicama koje ne možete da promijenite.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

Škorpija
POSAO: Danas dajete od sebe maksimum, ali ne možete da prestanete da se nervirate. Svaka riječ vam djeluje isuviše krupna. Danas tražite bar zahvalnost za vaš trud.
LJUBAV: Partner vas posmatra sa divljenjem. Slobodne Škorpije su danas spremne da pokažu sebe u najboljem svjetlu i da osvoje naklonost osobe koja im se već duže vrijeme dopada.
ZDRAVLJE: Skloni ste prehladi.

Strijelac
POSAO: Spremni ste na kompromis i diplomatsko rješenje. Međutim, sve ide previše sporo za vas. Danas ste puni energije i ne dozvoljavate da vas niko guši.
LJUBAV: Danas vam je partner nevjerovatno privlačan iskoristite to i dajte mu do znanja koliko vam znači. Ako ste slobodni, danas ćete osvajati.
ZDRAVLJE: Bolovi u zgobovima…

Jarac
POSAO: Cijeli dan vam je jedan veliki plan. Zainteresovani ste za ponude, ali morate da sačekate još neko vrijeme. Danas dobro razmislite prije nego što bilo šta novo uradite.
LJUBAV: Privlači vas energija znaka Lava i Ovna, ali vas ne privlači ono što ta osoba nudi. Spremni ste na izazov, ali i na nove igre po vašim pravilima.
ZDRAVLJE: Odlično.

Vodolija
POSAO: Danas ne donosite nikakve odluke. Sačekajte da čujete prvo novosti od kolega sa posla. Iako ste puni energije, djeluje vam da vas non stop neko blokira.
LJUBAV: Riješili ste sreću da potražite sami. Zauzete Vodolije će danas biti veoma pažljive i kreativne i mogu da očekuju lijep dan.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

Ribe
POSAO: Brinete se za posao pa vam je potrebno da se konsultujete sa nekim. Poslušajte od svakog po nešto pa napravite novi plan.
LJUBAV: Slobodne Ribe su danas posebno šarmantne pa će osvajati više osoba odjednom. Potrudite se da ne kažete previše.
ZDRAVLJE: Osjećate se iscrpljeno.

(IZVOR: Aura)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *