Horoskop za nedjelju, 23. maj - Glas Regije

Horoskop za nedjelju, 23. maj

Nije učitano

Foto: Pixabay.com

Rak ne odustaje, Lav uživa, Vodolija u prolaznoj avanturi…

OVAN
POSAO: Moguće je da planirate neke promjene kada je u pitanju vaše polje posla. Možete da očekujete da će vam se ukazati prilika za neko drugačije radno mjesto uskoro.
LJUBAV: Pokažite otvoreno partneru kako se osjećate ako želite da se neke stvari između vas mijenjaju. Nema razloga da bilo šta držite u sebi i da čekate da on nagađa.
ZDRAVLJE: Čuvajte svoje zube. Redovno posjećujte stomatologa i ne izbjegavajte kontrole.

BIK
POSAO: Maksimalno ste posvećeni obavezama i želite da ostvarite pomak na polju posla. Iako je nedjelja, veoma ste vrijedni i dajete sve od sebe kako bi neke stvari završili.
LJUBAV: Ne pada vam teško da preuzmete inicijativu u odnosu sa voljenom osobom, važno vam je samo da se bliskost ne izgubi. Ako ste slobodni, dopada vam se Strijelac.
ZDRAVLJE: Ukočenost u predjelu vrata bi mogla da vas prati tokom današnjeg dana. Prijala bi vam masaža.

BLIZANCI
POSAO: Moguće je da vas očekuje prilika da obnovite neku poslovnu saradnju kojom ste ranije bili zadovoljni. Očekuje vas i mogućnost za povećanje zarade u narednom periodu.
LJUBAV: Dolazi vam susret sa osobom sa kojom će se stvoriti veoma jaka hemija i privlačnost. Ako joj budete pokazali šta osjećate, veoma lako će doći do veze između vas dvoje.
ZDRAVLJE: Moguće je da bi vam prijalo da unosite malo više tečnosti, to jest svježe cijeđenih sokova i vode.

RAK
POSAO: Biće vam potrebno mnogo strpljenja kako biste mogli da dođete do ostvarenja svih vaših planova. Važno je da ostanete uporni i da ne odustajete od svojih ambicija.
LJUBAV: Pustite da se stvari spontano odvijaju, kada je u pitanju zbližavanje sa osobom koja vam se dopada. Nema potrebe da bilo šta požurujete ili forsirate na ovom polju.
ZDRAVLJE: Smanjite unos slatkiša. Potrebno je da malo više povedete računa o svojoj ishrani.

LAV
POSAO: Finansijska situacija se postepeno popravlja i konačno imate pravi osjećaj olakšanja zbog toga. Možete da uživate u ovom lijepom nedjeljnom danu u kom nećete imati obaveza.
LJUBAV: Partner vam je vjeran, i maksimalno posvećen odnosu sa vama. Uživate u pažnji koju dobijate. Ako ste nekim slučajem slobodni, moguć je flert ili kontakt sa Ribom.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa vrtoglavicom. Nemojte da izbjegavate redovne obroke.

DJEVICA
POSAO: Važno je da učite na greškama i da ih ne ponavljate. Pokažite i sebi i drugima da ste spremni da napredujete. Pred vama je prilika da dokažete koliko ste sposobni.
LJUBAV: Iako nije baš sve ispalo onako kako ste željeli, odnos sa voljenom osobom ipak nije loš. Mogli biste da pravite ozbiljnije planove za budućnost i da se zbližite još više.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate. Nema naznaka za bilo kakve probleme na ovom polju.

VAGA
POSAO: Uspjeli ste da riješite neki problem koji ste imali na poslovnom planu i ponosni ste na sebe zbog toga. Možete da očekujete da će i ostatak kolektiva biti ponosan na vas.
LJUBAV: Imate potrebu da otvoreno pokažete emocije prema svom partneru. Moguće je da će ga to malo zbuniti. Dajte mu malo vremena da vam pokaže kako se on osjeća.
ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa nogama, pa budite obazriviji prilikom fizičke aktivnosti.

ŠKORPIJA
POSAO: Očekuje vas miran nedjeljni dan u kom nećete imati važne promjene na polju posla ili neka nova dešavanja. Moguće je da se bavite pripremom neke taktike za pregovore.
LJUBAV: Prija vam pažnja koju dobijate od osobe koja vam se udvara ali je moguće da zapravo niste sasvim zainteresovani. Uskoro vam dolazi i nova priča, najvjerovatnije sa Blizancem.
ZDRAVLJE: Posjetite ljekara radi kontrole. Generalno ne bi trebalo da bude većih problema.

STRIJELAC
POSAO: Riješili ste se finansijskih poteškoća i sada vam sve ide mnogo lakše. Zadovoljni ste poboljšanjem koje ste ostvarili. Možete da očekujete nastavak pozitivne atmosfere.
LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv susret sa jednom osobom sa kojom imate veoma jaku hemiju. Ako je u pitanju Rak ili Bik, velike su šanse za ozbiljniju vezu.
ZDRAVLJE: Potrebno je da unosite više tečnosti. Nemojte da dopustite da vam tijelo dehidrira.

JARAC
POSAO: Veoma ste samostalni i nećete dopustiti da bilo ko utiče na vaše donošenje odluka na poslovnom planu. Važno vam je da ostvarite sve baš onako kako ste vi zamislili.
LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom je sve bolja iz dana u dan. Iako ste imali neke nesporazume, uspjeli ste da ih riješite i da poboljšate odnos. Ljubav vam se vraća.
ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Priuštite sebi neko zadovoljstvo.

VODOLIJA
POSAO: Spremni ste za nove izazove na poslovnom planu.U sebi imate mnogo energije za dokazivanje. Iako je nedjelja, vrijedno radite i maksimalno ste posvećeni poslu.
LJUBAV: Moguća je prolazna avantura sa osobom koju ne znate pretjerano dobro. Ipak, ozbiljna veza vam nije na vidiku. Ne patite zbog toga jer ni sami niste spremni za vezivanje.
ZDRAVLJE: Danas će vam prijati malo više sna i odmora, pa izdvojite više vremena za to.

RIBE
POSAO: Moguće je da ćete uspjeti da riješite neki manji problem koji ste imali u komunikaciji sa poslovnim okruženjem. Sada se konačno bolje osjećate na radnom mjestu.
LJUBAV: Možete da očekujete pozitivnu situaciju i jako lijepe promjene na polju ljubavi. Ako ste još uvijek slobodni, moguća su zanimljiva dešavanja sa Vagom ili Lavom. Lako šarmirate!
ZDRAVLJE: Potrebno vam je više vitamina i generalno veći unos voća, povrća i svježih namirnica.

(IZVOR: Naj portal)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *